Fullstack-utvecklare till våra utvecklingsteam

Rekryterare
Plats
Örebro
Annonserat
den 28 april 2017
Stängs
den 21 maj 2017
Ref:
SE-12132
Kontakta
Monica Thyresjö
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Systemutveckling i produktbolag

Som systemutvecklare på CAB är du, tillsammans med ditt team, delaktig i hela utvecklingskedjan - från förädling av kundens krav till leverans av färdig produkt. På vårt kontor i centrala Örebro får du vara en del av en inkluderande och positiv miljö där nya idéer tas om hand och där det finns utrymme för personlig utveckling. Nu söker vi flera systemutvecklare.

Dina framtida arbetsuppgifter
På CAB arbetar vi för att göra skillnad för våra kunder – i alla våra processer. Som systemutvecklare är ditt huvudsakliga uppdrag att utveckla våra system och produkter utifrån kundens behov. I nära samarbete med vår produktledning är du och ditt team delaktiga i hela utvecklingskedjan - från förädling av kundens krav till leverans av färdig lösning. I ditt arbete får du möjlighet att följa produktens utveckling över en längre tid.

Välkommen till en riktigt bra arbetsplats!
På CAB är vi måna om våra medarbetare. Vi vill att du ska trivas hos oss. Här får du möjlighet att utvecklas både som person och i din yrkesroll. Därför erbjuder vi möjligheter till flexibla arbetstider, generösa friskvårdsaktiviteter plus en mängd roliga personalaktiviteter. 

För oss är det självklart att vara en del av en positiv och hållbar samhällsutveckling. Vi är därför gärna med och stöttar aktiviteter som går hand i hand med våra värderingar inom kultur och sport såväl som humansponsring. Vi är också övertygade om att olikheter och mångfald berikar, det skapar en mer kreativ, dynamisk och innovativ organisation.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av webbutveckling på Microsoft-plattformen. Du känner dig hemma i Visual Studio och arbetar dagligen på backend-sidan med språk och ramverk som C#, ASP.NET, SQL och Azure. På klient-sidan har du erfarenhet av ramverk och verktyg som till exempel HTML5, AngularJS, Aurelia, Typescript och Less.

Egenskaper som vi eftersöker:

  • Noggrann och driven

  • Självmotiverande och resultatinriktad

  • Flexibel och en god lagspelare

I din roll som systemutvecklare drivs du av att arbeta från idé till färdig produkt samt motiveras av att arbeta i team och med agila metoder.

Välkommen med din ansökan!

Vi söker flera fullstack-utvecklare. Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev med CV snarast, dock senast 21 maj, via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12132). Eventuella frågor besvaras av Monica Thyresjö, Mercuri Urval, på telefon 070-660 38 90.

CAB är ett IT-företag som arbetar med att effektivisera tjänstemarknader. Vi gör tids­studier, tar fram transparent data och bygger system inom tre verksamhetsområden: fordon, fastigheter och sjukvård. Vi är 180 personer som arbetar innovativt, i teknikens framkant, för att skapa lösningar som gör skillnad för våra kunder. Verk­samheten finns i hela Norden samt i Tyskland. CAB är ett företag med hög tillväxttakt och en engagerande företagskultur - det är utvecklande att arbeta hos oss. Välkommen till CAB!

Våra kärnvärden:

En riktigt bra arbetsplats

Göra skillnad för våra kunder

Innovation