NorelidHolm söker biträdande jurist med sikte på delägarskap

Rekryterare
Advokatfirman NorelidHolm
Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 maj 2017
Stängs
den 2 juni 2017
Kontakta
Helena Woodcock
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

NorelidHolm söker nu vår nästa kollega som vill ingå i vårt team samt på sikt växa in i rollen som delägare!

Arbetsbeskrivning
Hos oss får du arbeta med kvalificerade uppdrag i en dynamisk och inspirerande miljö. Du kommer arbeta brett inom affärsjuridiken med olika ärenden och bistå våra klienter med rådgivning där kvalitén och affärsnyttan står i centrum. Flera av våra klienter är marknadsledande inom sina respektive branscher. Vid sidan av klientarbetet vill vi att du är med och utvecklar byrån och tar en aktiv del i byråns framtid.

Vem är du?
Vi söker dig som har mycket goda betyg från juristlinjen samt har arbetat ett par år på advokatbyrå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Har du suttit ting med goda vitsord är det meriterande. Du har ett stort intresse för affärsjuridik och gärna särskild erfarenhet och kompetens inom något av våra verksamhetsområden. Du har en stark servicekänsla och drivs av att förstå klientens affär och specifika förutsättningar. Du har ett stort driv att vara med och utveckla byrån och du trivs i en entreprenörsanda där vi tillsammans strävar efter att bli bättre till nytta för våra klienter och samarbetspartners. Som jurist har du stark drivkraft att leverera med hög kvalitet.  Som person är du positiv och kan på ett naturligt sätt skapa nya kontakter och långsiktiga relationer.

Du erbjuds
Som jurist hos oss får du arbeta med intressanta och spännande uppdrag i en liten organisation som drivs av samarbete, entreprenörskap och arbetsglädje. Vi erbjuder dig att vara del av ett team med stora möjligheter att växa och utvecklas samt bygga din framtida karriär tillsammans med oss. Vi ger dig verktyg och förutsättningarna att lyckas – i gengäld ser vi att du känner ansvar och lust att utveckla byrån tillsammans med oss. Vårt vackra, nyrenoverade kontor är beläget i moderna och ljusa lokaler i centrala Stockholm.

Start
Enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag
Urvalet sker löpande - välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

I denna rekryteringsprocess samarbetar NorelidHolm med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85

Om verksamheten
Advokatfirman NorelidHolm är en affärsjuridisk byrå som erbjuder juridiska tjänster av yttersta toppkvalitet och service. Vi erbjuder rådgivning inom de flesta affärsjuridiska områden och är topprankade internationellt. Våra främsta affärsområden är avtalsrätt, försäkringsrätt, IP, media och marknadsrätt, fastighets- och entreprenadrätt och tvistelösning. Byråns medarbetare företräder såväl multinationella som större nationella företag men även mindre lokala företag. Genom våra internationella nätverk arbetar vi med effektiv och professionell rådgivning över nationsgränserna.

Liknande jobb

Liknande jobb