Business Controller till internationellt bolag

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 maj 2017
Stängs
den 2 juni 2017
Kontakta
Gustav Krieger
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en Business Controller till ett internationellt bolag med placering i centrala Stockholm. Till denna roll vill vi träffa en analytisk person som är redo att anta en utmanande roll i ett växande bolag. Vi söker dig som har ett kommersiellt intresse och som drivs av att öka försäljning genom ekonomisk analys och rapportering. Vidare ser vi gärna att du trivs med att jobba självständigt, då du kommer att stötta upp ekonomifunktionen. Tjänsten, som är ett konsultuppdrag på sex månader, kommer att tillsättas inom kort och kräver att du är tillgänglig att påbörja uppdraget innan sommaren. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Arbeta med rapportering i form av ekonomisk uppföljning och lönsamhetsanalys samt marginaler
  • Ansvara för hantering av prognosprocessen vs. aktuell rapportering
  • Samla företagsinformation och kvantitativa marknadsdata över tid för interna rapporter och presentationer
  • Presentera resultat till övriga bolaget på ett begripligt sätt
  • Optimera informationsflödet och uppdateringar av rapporter
  • Ansvara för analytiskt stöd vid affärsbeslut
  • Utföra ad-hoc-analyser och delta i projekt för vidareutveckling av system, rutiner och processer inom den finansiella rapporteringen

Erfarenhet
Vi vill träffa kandidater med erfarenhet av att arbeta nära näringslivet som affärsanalytiker eller controller. Den ideala kandidaten har en bred affärsförståelse, en akademisk examen och 1–3 års erfarenhet från en liknande tjänst. Du uttrycker dig väl i både tal och skrift, på såväl svenska som engelska och är en mycket van användare av Excel. Tidigare erfarenhet av att jobba i SAP är meriterande.

Personliga egenskaper
Vi söker en analytisk, affärsorienterad och flexibel person som trivs i en bred roll med många olika ansvarsområden. Du är också en noggrann och grundlig problemlösare som kan leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Vidare är du kommunikativ, social och serviceminded, vilket underlättar ditt arbete som innebär mycket kontakt med övriga delar av organisationen. Din starka analytiska förmåga och siffersinne bidrar till uppföljning och kontroll som ger en helhetssyn över hela företagets verksamhet.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/1110.

Ansvarig kontaktperson är Gustav Krieger. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb