Senior Accountant till börsnoterat bolag

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 3 maj 2017
Stängs
den 2 juni 2017
Kontakta
Elinor Nilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en Senior Accountant till ett börsnoterat bolag med kontor i Stockholm. Till denna tjänst letar vi efter en person som är noggrann, analytisk och kommunikativ. Du har intresse för redovisningsfrågor, mycket goda kunskaper inom IFRS och är van i att jobba självständigt i bokslutsarbetet. Tjänsten är bred, med många ansvarsområden och kontaktytor, och vi ser därför gärna att du har en förmåga att ha många bollar i luften samtidigt. Tjänsten är ett konsultuppdrag på sex månader, med goda chanser till förlängning. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Medverka i upprättandet av bolagets månads- och årsbokslut
  • Arbeta aktivt för att höja kvaliteten och effektivisera redovisningsprocesserna
  • Ta en aktiv roll i sammanställningen av bolagets årsredovisning samt bolagsdeklaration
  • Ansvara för genomförandet av bokslut och rapportering
  • Upprätta redovisning av moms och arbetsgivaravgifter
  • Ansvara för det löpande redovisningsarbetet och företagets löneadministration
  • Hantera kontakter med revisorer och myndigheter samt även andra avdelningar inom bolaget
  • Vara aktiv i utvecklingsprojekt som syftar till att förbättra interna rutiner

Erfarenhet
Vi söker en person med högskoleexamen och minst fem års erfarenhet inom kvalificerat redovisningsarbete. Du har tidigare haft en roll som kvalificerad redovisningsekonom på ett noterat bolag och har även intresse för koncernredovisning. En bakgrund inom revision är meriterande, men inget krav. Du har god förståelse för hela redovisningsprocessen och erfarenhet av självständigt arbete med allt från löpande bokföring till rapportering och bokslut. I dina kunskaper ingår kompetens i och erfarenhet IFRS. Vidare har du även goda kunskaper i Excel och du uttrycker dig väl på svenska och i engelska, i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Till denna tjänst letar vi efter en person som är noggrann, analytisk och har en positiv och prestigelös inställning. Du värderar bra teamwork högt och stöttar gladeligen dina kollegor när det behövs. Vidare trivs du i en roll med ett brett ansvarsområde, där arbetsuppgifterna är varierande och en kombination av högt och lågt. Som person är du också kommunikativ och skicklig på att hantera många kontaktytor. Vi ser också gärna att du har ett systemintresse, men det är inget krav.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/1109.

Ansvarig kontaktperson är Elinor Nilsson. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb