Senior Acquisition / Sales Manager - International Wealth Management

Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 maj 2017
Stängs
den 3 juni 2017
Kontakta
Stefan Eriksson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu fler personer till tjänsten som Senior Acquisition / Sales Manager till den internationella och välrenommerade förmögenhetsförvaltaren Fisher Investments. Vi söker skickliga säljare som brinner för att arbeta gentemot privatpersoner med ansvar för hela försäljningsprocessen. Rollen är självständig och erbjuder stor frihet, vilket förutsätter att du har en stark entreprenöriell förmåga. Detta tillsammans med din optimism, självtillit och utåtriktade personlighet gör dig till en framgångsrik säljare. Idag förvaltar Fisher Investement finansiella tillgångar på hundratals miljarder kronor. Gazella ansvarar för hela rekryteringsprocessen och kommer att intervjua kandidater löpande. Vi omber dig att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Representera ett långsiktigt och väl beprövat förvaltningskoncept med ett stark track record
  • Erhålla kvalificerade leads från London och ansvara för att omvandla dessa till förvaltningskunder med hjälp av bolagets mångårigt utvecklade försäljningsproces ihop med din gedigna säljerfarenhet
  • Ta fullt ansvar för nyförsäljningsprocessen med efterkommande överlämning av förvaltningsansvaret till bolagets Asset Management team och CRM team
  • Kontakta och boka personliga möten med förmögna privatpersoner/företagare i Sverige i syfte att erbjuda dessa bolagets framgångsrika förvaltningstjänst inom kapitalförvaltning
  • Vara en aktiv medlem i det virtuellt och digitalt uppkopplade säljteamet för Skandinavien och samtidigt arbeta självständigt i det praktiska arbetet utan fast kontorsplats

Erfarenhet
Vi söker dig som har arbetat med försäljning av finansiella tjänster till förmögna privatpersoner under minst fem år i roller som Wealth Management Manager, Senior Sales Manager, Investment Adviser eller motsvarande inom Private Banking mot high-net-worth (HNW) individuals avseende finansiella förvaltningstjänster. Din meritlista innehåller framgångsrika resultat avseende förmåga att slutföra affärer. Vi söker dig som självständigt och skickligt bygger nya affärsrelationer med privatpersoner/företagare. Du uttrycker dig väl på̊ både svenska och engelska, i såväl tal som skrift. Vi ser gärna att du har Swedsec-licens.

Personliga egenskaper
Vi söker en starkt målmedveten och uthållig person med vinnarinstinkt. Du är självgående, engagerad och professionell i din kontakt med potentiella kunder. Detta tillsammans med din optimism, driv och sociala förmåga bidrar till ditt förtroendeingivande intryck, vilket resulterar i din framgång att bygga nya kontakter som i sin tur utmynnar i goda försäljningsresultat.

Fisher Investments
Fisher Investments är ett kapitalförvaltningsbolag grundat i USA och reglerat av US Securities and Exchange Commission (SEC). Bolaget grundades 1979 och erbjöd initialt förmögenhetsförvaltning åt institutioner men breddade 1995 sitt erbjudande till förmögna privatpersoner och är idag verksamt i Nordamerika och Europa. Fisher Investments Europe blev år 2016 utsett till Wealth Manager of the Year av den brittiska internetaktören ADVFN.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, risk & compliance och FSI. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2140.

Ansvariga kontaktpersoner är Stefan Eriksson 0722-49 68 23 och Emma Lindahl 076-176 01 09. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb