Junior Financial Accountant – student till sommar- & deltidsvikariat på PE-bolag

Plats
Stockholm
Annonserat
den 4 maj 2017
Stängs
den 3 juni 2017
Kontakta
Fredrik Newstam
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Deltid

Gazella söker nu en Junior Financial Accountant / Redovisningsekonom till ett vikariat för en föräldraledighet på private equity-bolaget Scanprop Development. Tjänsten är bred, utvecklande och präglas av stor flexibilitet och självständigt arbete. I ansvar ingår förvaltning av en hyresfastighet med löpande redovisning, inscanning och kontering av fakturor, kvartalsbokslut, bankavstämingar samt hantering av hyreskontrakt och avtal. Rollen erbjuder goda möjligheter för fortsatt utveckling inom ekonomiområdet. Vikariatet är på 8 månader med start i slutet utav maj. Arbetets omfattning är två till tre dagar i veckan under sommaren och två dagar under hösten. Arbetet utförs på bolagets kontor i centrala Stockholm. Arbetstiderna är helt flexibla och tjänsten går att kombinera med studier. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag

Din utmaning

  • Kvartalsbokslut med viss hjälp från den föräldralediga personen
  • Utföra den löpande redovisningen
  • Utföra avskrivningar av fastigheter och hg-anpassning
  • Hantera kvartalsavstämningar och rapportering till ägare
  • Aktivt arbeta ut mot hyresgästerna och svara på frågor och sköta påminnelser
  • Arbeta nära och tillsammans med bolagets ägare i olika ad-hoc projekt

Erfarenhet
Vi söker dig som för tillfället studerar redovisning eller motsvarande och som har erfarenhet av arbete på ekonomiavdelning. Det är meriterande om du studerar fastighet och finans eller har arbetat med fastigheter tidigare eller har ett stort intresse för området.

Personliga egenskaper
Som person är du driven, proaktiv och strukturerad. Du drivs av att arbeta i en miljö med många kontakter och mycket ansvar. Du är självständig, kommunikativ och tycker om att utmanas i din arbetsroll.

Scanprop Development
Scanprop Development är ett Stockholmsbaserat private equity-bolag med inriktning mot dynamisk fastighetsutveckling, främst av kommersiella fastigheter. Scanprop initierar, utvecklar och managerar fastighetsinvesteringar utifrån unik insikt i bakgrundsfaktorer. Scanprop köper selektivt objekt med utvecklingspotential och innehar dessa på kort till medellång sikt.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2141.

Ansvariga kontaktpersoner är Fredrik Newstam och Jonathan Sundberg. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb