Försäljningsansvarig till Sun Chemical AB

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 5 maj 2017
Stängs
den 31 maj 2017
Ref:
SE-12142
Kontakta
Mats Wärnling
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Mot förpackningsindustrin i Sverige och Norge

Sun Chemical söker en Försäljningsansvarig till sitt affärsområde inom tryckfärg, Liquid Inks Nordics som arbetar mot kunder inom förpackningsindustrin. I rollen ingår ett ansvar för försäljningen gentemot kunder i Sverige och Norge. Du blir medlem i den nordiska försäljningsorganisationen och kommer att arbeta i nära samarbete med dina kollegor inom teknisk kundsupport. Rollerna mellan försäljning och teknisk personal är väl definierade och det nordiska teamet fungerar mycket väl. Du kommer att arbeta i nära samverkan med kollegor i andra länder och rapporterar direkt till försäljningsansvarig för Skandinavien.

Din uppgift blir att planera och genomföra försäljnings- och marknadsaktiviteter gentemot både befintliga och nya kunder inom ditt ansvarsområde. Du kommer att arbeta långsiktigt tillsammans med dina kunder. Du kommer få möjlighet att sätta dig in i deras produktion och komma med lösningar på hur de tillsammans med Sun Chemicals produkter och tjänster kan öka effektiviteten och lönsamheten gentemot sina egna kunder. Din bostadsort är mellersta eller södra Sverige och du förväntas tillbringa cirka 3 dagar per vecka ute på fältet.

Vi söker dig med erfarenhet av försäljning och gärna gentemot producerande bolag. Erfarenhet från förpacknings-, plast- eller grafisk industri, någon form av eftergymnasial utbildning i teknik eller ekonomi är meriterande. Du har en stark analytisk förmåga och har lätt för att förstå kundens kärnverksamhet. Du har en förmåga att se helheter och se nya typer av lösningar. Du trivs också i en roll där du får utveckla långsiktiga relationer och göra affärer utifrån ett win-win förhållande. Du talar och skriver flytande svenska och engelska och trivs med ett självständigt arbete där du själv kan påverka resultatet.

Vill du vara en del av ett mycket professionellt team med stark framåtanda och arbeta mot kunder inom förpackningsindustrin inom en global koncern?

Välkommen med din ansökan via www.mercuriurval.se (ref.nr. SE-12142). Vi jobbar med löpande urval och intervjuer och ser gärna att du ansöker snarast möjligt men senast 31 maj. Frågor besvaras av ansvarig konsult hos Mercuri Urval, vår samarbetspartner inom denna rekrytering, Mats Wärnling 0709-856363.

Sun Chemical, en medlem av DIC-gruppen, är en av världens största producenter av tryckfärg och pigment och en ledande leverantör till industrikunder inom förpackning, publikationer, beläggningar, plast, kosmetika men även till kunder inom bland annat elektronik och brandskydd. Tillsammans med DIC har Sun Chemical en omsättning på över 7,5 miljarder USD och har mer än 20 000 anställda globalt. Man finns verksamma i 62 länder och skräddarsyr lösningar till kunder runt om i hela världen. Läs mer på www.sunchemical.com

Liknande jobb

Liknande jobb