Serviceansvarig Tekniker till Halton AB

Rekryterare
Plats
Täby/Stockholm
Annonserat
den 5 maj 2017
Stängs
den 31 maj 2017
Ref:
SE-12151
Kontakta
Lennart Sandin
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Ventilationssystem, Sverigeansvar och Koordinering

Dina arbetsuppgifter
Som Serviceansvarig Tekniker hos Halton Foodservice Sverige får du ett övergripande ansvar för både installation och service av våra produkter gentemot kunder inom restaurangbranschen i Sverige. Uppgifterna innefattar t.ex. att driftsätta, underhålla och reparera ventilationsutrustning.

Vi verkar över hela Sverige och du ansvarar för planering och hur uppdragen ska genomföras. Detta kan ske både av dig själv eller externa partners som vi samarbetar med. Du kommer också ha tillgång till resurser från våra fabriker i Frankrike, Tyskland och England.

Du kommer att ha ett helhetsansvar för serviceprocessen från tid- och resursplanering till genomförande och slutdokumentation. Du ansvarar även för att utbilda nya och befintliga partners i våra system och nya produkter. Arbetet innebär en del resor till kunder runt om i landet samt även resor till våra fabriker för kontinuerliga internutbildningar.

Vi erbjuder
Ett självständigt arbete där du får möjlighet att ta ansvar för både installation och service samt planering av uppdrag på den svenska marknaden. Du får också möjlighet att kombinera både tekniskt arbete med mer administrativa uppgifter. Du får även möjlighet att utveckla både din tekniska kompetens genom olika utbildningar samtidigt som du får koordinera och planera olika projekt där flera personer är inblandade Rätt person kommer att få stora möjligheter att själv utveckla sin tjänst. Du får också arbeta tillsammans med en grupp jordnära och trevliga kollegor som är stolta över att få arbeta med ett av marknadens absolut bästa produktsortiment inom ventilation och inomhusmiljö.

Din bakgrund
Du har en teknisk grundutbildning från gymnasiet, YH eller liknande. Du har erfarenhet som servicetekniker och behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du har datorvana och kunskaper i Officepaketet samt körkort. Du vill ha ett fritt arbete där du får arbeta med både teknik och administration samt där du får ta ett övergripande ansvar. Du trivs att blanda kontors- och fältarbete. Har du erfarenhet från ventilations- eller restaurangbranschen är det meriterande.

Du som person
Du är en självgående lagspelare som gillar att ta ansvar och har ett stort teknikintresse. Du gillar att arbeta med installation och service gentemot kunder och har en bra förmåga att planera och se till att saker blir gjorda. Du har också lätt för att samarbeta med andra och trivs med att tillbringa en del av din arbetstid ute på fältet och du söker ett arbete där du kan få ta mer ansvar.

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Täby/Stockholm.

Skicka din ansökan med brev och CV till infosweden@halton.com snarast, dock senast den 31 maj. Frågor besvaras av Lennart Sandin på tel 076-8043720.

Om företaget
Halton är ett globalt, familjeägt företag som grundades i Finland 1969. Vi är idag verksamma i 32 länder runt om i världen, med en årlig försäljning på 200 miljoner euro och över 1 430 anställda. Företaget har idag egna produktionsanläggningar i 10 länder. Våra expertområden och vårt utbud av produkter och lösningar omfattar luftspridning, luftflödeshantering, brandsäkerhet, köksventilation, utsläppskontroll och hantering av inomhusmiljöer.

Halton Foodservice är den avdelning inom Halton Group som är avsedd för lösningar inom ventilation av professionella kök och restauranger. Våra lösningar kombinerar miljökvalitet och kontrollerade utsläpp, de fyra hörnstenarna för kök av hög prestanda. Halton Foodservice Sverige har försäljningskontor i Täby, filialer i Göteborg och Malmö samt i Norrland. Läs mer på www.halton.se

Liknande jobb

Liknande jobb