Nordisk Försäljningschef till Saddler Scandinavia

Plats
Kungsbacka
Annonserat
den 5 maj 2017
Stängs
den 24 maj 2017
Kontakta
Mia Roos
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som Nordisk försäljningschef på Saddler blir du en nyckelperson, med yttersta ansvar att öka försäljningen, coacha, motivera och utveckla 12 medarbetare i den nordiska sälj- och agentorganisationen. Du rapporterar till VD och ansvarar för:

  • Framtagning av försäljningsstrategier
  • Proaktivt planera, genomföra och uppnå mål och budget för respektive land och region
  • Nära dialog och stöd till säljare och agenter
  • Driva egen försäljning/affärsutveckling mot strategiska kunder och E-handelsbolag
  • Medverkan i framtagning av nya kollektioner
  • Prissättning och prognostisering för kollektionerna

Vi söker en driven och resultatinriktad försäljningschef som brinner för affärsutveckling. Då Saddler står inför en spännande resa med mål för tillväxt söker vi en person som har förmåga att driva, utveckla processer, följa upp, skapa struktur i arbetssätt och trygghet hos medarbetare och kunder. Som ledare skapar du en känsla av framtidstro, gemenskap och målstyrning mot ökad försäljning. Du är med fördel entreprenörsinriktad och handlingskraftig i din förmåga att utveckla varumärke och koncept.

Det är ett krav att du har tidigare erfarenhet från ledarskap inom retail. Du har dokumenterad erfarenhet av att bygga långsiktiga affärsrelationer med goda resultat inom försäljning, förhandling och affärsutveckling, och vana att leda förändringsarbete. Din utbildningsnivå är akademisk eller motsvarande. Erfarenhet av affärsutveckling inom e-handel är ett stort plus. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har goda kunskaper i Officepaketet. Kunskaper i Garp och Qlickwiev ser vi som meriterande. Behöver vi tillägga att det är en stor fördel att du är modeintresserad?

Varmt välkommen med din ansökan med bifogat CV på maquire.se senast den 24 maj. Skicka gärna din ansökan snarast då vi gör urval och intervjuer löpande. Vid frågor kontakta Mia Roos på 0723-28 22 53.

Om företaget
Saddler Scandinavia grundades 1986 och är idag ett av de ledande accessoarföretagen i Skandinavien. Vårt huvudkontor ligger i Kungsbacka, några mil utanför Göteborg.

Genom ständig närvaro i verkligheten får vi inspiration till de högkvalitativa modeaccessoarer vi designar från grunden. Från start var det främst bälten som var vår business men under åren har vi utvecklat konceptet och idag gör vi det mesta inom läderaccessoarer t.ex. väskor, plånböcker, bälten och armband under det egna varumärket SDLR och för externa varumärken som bland annat Oscar Jacobson, J.Lindeberg, Morris och Boomerang.

Saddler kännetecknas av en passion för läder, något som präglar allt vi gör. Från inköp av råmaterial till design och tillverkning. Tack vare nära samarbeten med våra leverantörer i Europa och Asien säkerställer vi att rätt kvalitet uppnås och att tillverkningen sker med hänsyn till människor och miljö. Våra fabriker är certifierade och vi jobbar ständigt för att förbättra och utveckla våra processer. Läs gärna mer på: www.saddler.com

Liknande jobb

Liknande jobb