Systemförvaltare som vill bidra till samhällsnyttan

Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 maj 2017
Stängs
den 24 maj 2017
Ref:
856
Kontakta
Ann-Louise Ulvenvall
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som systemförvaltare på avdelningen Rapportering arbetar du med förvaltning och vidareutveckling av Finansinspektionens (FI) systemlösningar. I rollen som systemförvaltare kommer du att vara en viktig länk mellan verksamheten och IT. Du är operativt ansvarig för att driva förvaltning och utveckling av systemen. Rollen innebär förvaltning av befintliga system, kravställning för nya projekt och viss projektledning.

Tillsammans med dina kollegor ansvarar avdelningen för flera system för inrapportering till FI, utrapportering till andra myndigheter inom Sverige och EU samt analys. Arbetet innebär kontakter med företag och myndigheter både inom Sverige och internationellt.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi, teknik eller systemvetenskap. Du har minst tre års erfarenhet av arbete med systemförvaltning och meriterande är om du har erfarenhet av projektledning, kravhantering och testning. Erfarenhet av finansiella sektorn är också meriterande.

Som person är du självgående, strukturerad och tydlig i din kommunikation. Du bidrar med gott samarbete genom att relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Eftersom FI står inför spännande utmaningar inom bl a harmonisering av tillsynen på de europeiska finansmarknaderna ställer detta krav på initiativkraft och flexibilitet. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta bitr avdelningschef Ann-Louise Ulvenvall telefon 08- 586 484 11.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan i form av cv, personligt brev och vidimerade betyg senast den 24 maj 2017. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då rekryteringsprocessen bedrivs fortlöpande. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar drygt 400 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Med vänliga Hälsningar,
Finansinspektionen

Liknande jobb

Liknande jobb