Säljutvecklare B2C till Media Markt

Rekryterare
Media Markt
Plats
Sverige
Annonserat
den 8 maj 2017
Stängs
den 31 maj 2017
Ref:
SE-12144
Kontakta
Mats Wärnling
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Finans och Försäkringsprodukter

Media Markt fortsätter att utvecklas i Sverige. Vi behöver fortsätta att utveckla vårt nya affärsområde, Sales Finance, som aktivt stödjer vår organisation i arbetet med att sälja finansiella produkter som t ex avbetalning, försäkringar och abonnemang i samband med försäljning av produkter mot konsumenter och företag. För att lyckas med detta söker vi nu tre Säljutvecklare B2C som kommer att få ett mycket viktigt ansvar när det gäller att utveckla vår personal och vårt arbete i varuhusen mot konsumenter.

Din utmaning blir en roll där du får ansvara för utbildning och utveckling av vårt försäljningsarbete av finans och försäkringsprodukter ute på ett antal av våra varuhus inom din region. Du besöker varuhusen med jämna mellanrum och arbetar nära respektive varuhuschef med olika typer av insatser. I ditt arbete ingår både planering, genomförande, analysering och uppföljning av olika utvecklingsfrämjande aktiviteter och du genomför kontinuerligt utbildning och coaching av all säljande personal inom respektive varuhus. Du samarbetar också med dina kollegor inom Sales Finance och deltar i återkommande utbildningsträffar.

Din bakgrund är som butikschef, avdelningschef eller teamledare från detaljhandeln och/eller från försäljning av finans och försäkringsprodukter. Du trivs i en roll där du får möjlighet att arbeta med utveckling och där du får möjlighet att påverka andra människor och deras framgång. Ett klart plus är om du har någon form av ledarerfarenhet eller att du arbetat med utbildning eller förändringsarbete. Att du har egen försäljningserfarenhet tar vi som självklart. Din bostadsort kan vara södra, mellersta eller norra Sverige.

Som person är du självgående och uppskattar en roll som innebär många kontakter och en stor andel resande ute på fältet. Du har lätt för att skapa förtroende och få kontakt med andra och du stimuleras av att omsätta försäljningsstatistik till slutsatser och olika typer av aktiviteter. Du har också lätt för att förmedla budskap och att prata inför grupper.

Vi erbjuder en mycket spännande och fri roll där det bara är du själv som sätter gränsen för vad du kan uppnå. Du får också möjlighet att både utbilda och utveckla andra människor och dela med dig av dina kunskaper inom försäljning och B2C. Du erbjuds både en fast och rörlig lön, tjänstebil och förmåner.

I denna tjänst samarbetar vi med Mercuri Urval. Välkommen att söka tjänsten, med personligt brev och cv, på www.mercuriurval.se (ref nr SE-12144) snarast, dock senast 31 maj. För frågor ring Mats Wärnling, konsult på Mercuri Urval, tel 0709 856363.

Media Markt är Europas ledande återförsäljare av hemelektronik. Företaget grundades 1979 och ingår i tyska koncernen Media-Saturn-Holding GmbH. Framgångarna bygger på låga priser, brett utbud, mycket välkända varumärken, senaste innovationerna inom hemelektronik, kompetent personal, utmärkt service, tydlig annonsering och en decentraliserad organisation - där varje varuhuschef är delägare i sitt eget varuhus. För närvarande har Media-Saturn-Holding GmbH 27 varuhus i Sverige och över 1 000 varuhus i 15 europeiska länder. Gå in på www.mediamarkt.se för att besöka Media Markts 28:e varuhus. Vi söker nu säljutvecklare med placering i södra, mellersta eller norra Sverige.