Amendo Bemanning & Rekrytering AB

Redovisningsekonom till Collectum

Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 maj 2017
Stängs
den 7 juni 2017
Kontakta
Helena Öberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en redovisningsekonom som vill fortsätta utvecklas inom redovisning i en bred roll på ett prestigelöst och stabilt bolag? Vill du bli del av ett team om fyra personer där arbetsklimatet präglas av engagemang, eget ansvar och positiv stämning? Då kan detta vara tjänsten för dig.

Arbetsbeskrivning
Som redovisningsekonom kommer du att ansvara för det löpande arbetet med redovisningen på Collectum. Arbetsuppgifterna består av att upprätta månads- och årsbokslut, bokslutsrapportering och ekonomisk uppföljning av verksamheten. Vidare gör du kontoavstämningar i samband med månads- och årsbokslut, rapportering av moms och skatt samt löpande bokföring. I rollen ingår även att ansvara för löpande uppdatering av ekonomisystemet Agresso och du är ett bollplank mot organisationen i redovisningsfrågor. Du kommer vara delaktig i arbetet med att upprätta budget och prognos i samarbete med bolagets controller som håller i processen. Du förväntas även sträva efter att fortlöpande förbättra rutiner och processer gällande redovisningen.

Kvalifikationer och egenskaper
Collectum söker dig som är civilekonom eller motsvarande med minst tre års erfarenhet från liknande arbete inom redovisning. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av arbete från revisions- eller redovisningsbyrå. Du är en mycket van användare av Excel och har du erfarenhet av ekonomisystemet Agresso (Unit4) är det meriterande.
Du är en ”doer ” som är van att jobba strukturerat och effektivt mot deadline och du har koll på såväl detaljer som helhet. Tjänsten kräver att man har en bredd i kompetensen och förmåga att förstå flödena i verksamheten. Gruppen där du kommer att arbeta är relativt liten och för att lyckas hos Collectum bör du därför vara en prestigelös och positiv person som har lätt för att samarbeta.

Om företaget
Collectum administrerar tjänstepensionen ITP för företag, försäkrade och försäkringsbolag. Vi är den oberoende knutpunkten för ITP, som genom kunskap och service ser till att premier och information på ett snabbt och enkelt sätt når rätt mottagare. Collectum förmedlar årligen 36 miljarder kronor i premier mellan 34 000 företag och ett tjugotal försäkringsbolag. 2 miljoner personer omfattas av tjänstepensionen ITP. Vi erbjuder en spännande utmaning, förmånliga anställningsvillkor och ett arbete som präglas av ansvar, engagemang och samarbete vilka är viktiga ledstjärnor för oss. Vi sitter i fina lokaler vid Slussen i Stockholm.

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar Collectum med Amendo Bemanning & Rekrytering och eventuella frågor ställs till rekryteringskonsulten Helena Öberg, helena.oberg@amendo.se.
Stämmer beskrivningen ovan in på dig ser vi gärna att du skickar in din ansökan online på www.amendo.se. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan samt cv snarast.

Liknande jobb

Liknande jobb