Amendo Bemanning & Rekrytering AB

Företagsrådgivare till SEB i Stockholm

Plats
Stockholm
Annonserat
den 8 maj 2017
Stängs
den 28 maj 2017
Kontakta
Margaretha Palmbäck
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du bra på att bygga och utveckla långsiktiga kundrelationer? Nu söker vi erfarna företagsrådgivare till kontor i Stockholmsområdet.

Om tjänsten
Du kommer framförallt att arbeta med att ge rådgivning till våra företagskunder. Kreditgivning och analys kommer att vara viktiga delar i rollen och rådgivningen baseras på företagens behov av finansiella lösningar. Du får ett stort eget ansvar och arbetar aktivt både med försäljning till befintliga kunder och genom prospektering mot nya kunder. Du ansvarar själv för kundnöjdhet, lönsamhet och utveckling av affären. Vem söker vi?

För att lyckas i din roll hos oss behöver du alltid sträva efter att hitta lösningar efter kundernas behov och ge dem bästa tänkbara råd. Du är en social och utåtriktad person med stort engagemang och höga ambitioner. Du är självgående, samtidigt som du uppskattar att samarbeta i team. Du har Swedsec-licens samt erfarenhet av kreditberedning till företag eller motsvarande kunskaper.

Att arbeta på SEB
Du kommer att arbeta i en spännande bransch som genomgår stora förändringar och på en arbetsplats som präglas av företagsamhet, öppenhet och genuint engagemang. Hos oss får du använda och bygga vidare på din talang, bland annat genom värdefulla utbildnings- och utvecklingsmöjligheter. Vi förstår värdet av ett flexibelt arbetsliv, friskvård och anställda som mår bra. Vidare har vi sedan starten tagit en aktiv del i samhällsutvecklingen och som anställd har du exempelvis möjlighet att bidra genom stiftelsen Mentor Sverige.

Läs gärna mer om vår organisation, hur vi ser på vår roll i samhället och vår vision på sebgroup.com

Välkommen med din ansökan

Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver dig själv och vad du kan bidra med på SEB. Eftersom vi väljer ut kandidater löpande får du gärna skicka in din ansökan idag, men senaste datum för ansökan är den 28 maj 2017.

Om du har frågor om tjänsten kan du kontakta Margaretha Palmbäck, ansvarig rekryteringskonsult på Amendo bemanning och rekrytering, på telefon 072-522 50 09 eller via margaretha.palmback@amendo.se. Du kan också kontakta Helena Öberg, som du når på telefon 070-299 95 08 eller via helena.oberg@amendo.se

Vänligen skicka in ditt CV och personliga brev för tjänsten via https://seb.se/om-seb/lediga-tjanster

Liknande jobb

Liknande jobb