Senior Relationship Manager, Norrköping

Rekryterare
Plats
Norrköping
Annonserat
den 9 maj 2017
Stängs
den 31 maj 2017
Kontakta
Micael Carlsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Motiveras du av att möta kunders behov med förstklassig rådgivning, och av att skapa positiva och långsiktiga kundrelationer?  

Vi behöver nu dig som stimuleras av att arbeta nära andra människor och har projektledaregenskaper till rollen som Senior Relationship Manager hos oss på Storkundsenheten i Norrköping. I rollen agerar du finansiell partner och får möjligheten att arbeta med flera spännande kunder. Din förmåga att skapa nya kundrelationer kommer bli en viktig del.

I landskapen Södermanland, Östergötland, och Gotland är vi idag fem dedikerade Senior Relationship Managers. Tillsammans arbetar vi på en spännande marknad som ständigt växer och vi ser fram emot att välkomna en ny kollega som vill utvecklas tillsammans med oss.  

Om tjänsten
Som Senior Relationship Manager erbjuder du kvalificerad rådgivning och service åt våra större och mer komplexa kunder, där du genom att möta deras behov och utveckla affärsmöjligheter, skapar positiva kundupplevelser.

I rollen:

  • Sköter du en egen kundportfölj, där du arbetar med både befintliga kunder och nya prospektkunder, och utvecklar kundportföljens lönsamhet och kundnöjdhet.  
  • Agerar du teamledare för de individuella kundteam du skapar kring varje kund, vilket innebär att du har det övergripande ansvaret för att teamen arbetar strukturerat och aktivt med att utveckla och stärka kundrelationerna.  
  • Agerar du som finansiell partner till våra kunder och arbetar proaktivt med att utveckla kundernas och Nordeas affär.  

Din profil
Vi söker dig som stimuleras av samarbete, har projektledaregenskaper och är van vid att ta eget ansvar. Du motiveras av att bygga relationer med kunder och tillsammans med dem nå deras affärsmål. Vidare har du en förmåga att förstå nya verksamheter, och du har kunskap om bankrelaterade produkter, system och arbetssätt.

Värdefulla kvalitéer och egenskaper är att du arbetar strukturerat med ambitionen att ständigt nå bra resultat. Du tar egna initiativ och har en vilja och ett intresse av att utveckla både dig själv och andra.

Till sist så är det meriterande om du har en akademisk utbildning eller motsvarande kompetens.

Mer information och skicka ansökan

För närmare information om verksamheten och tjänsten är du välkommen att kontakta Micael Carlsson på telefon 070 691 16 29.

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 31 maj, 2017. 

För facklig information, kontakta Finansförbundet på finansforbundet@nordea.com eller SACO på SACONordea@nordea.com. Notera att de inte kan svara på specifika frågor om tjänsten.