Internationell affärsutvecklare hos RISE

Rekryterare
Plats
Stockholm eller Göteborg
Annonserat
den 10 maj 2017
Stängs
den 28 maj 2017
Kontakta
Caroline Kock
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som vill vara med och driva internationell FoU

Vi befinner oss i ett mycket spännande skede där vi nu har behov av att rekrytera en ny medarbetare för att driva RISE internationella affär. Vi är etablerade inom svensk forskning och vi kan innovation men nu vill vi bli ännu mer synliga och ett tydligare självklart val för den internationella forskningen. Det innebär att vi behöver dig som kan skapa långsiktiga, relationer med nyckelpersoner inom FoU och skapa förutsättningar för tvärvetenskapliga samarbeten inom industrin. Som internationell affärsutvecklare driver du RISE affär genom att verka på de arenor där näringslivets FoU möts och presenterar våra tjänster och de möjligheter som de erbjuder.

Du förväntas stötta affärsprocesserna från att identifiera kundbehovet till att avtalet finns på plats, leda internationella samarbeten och projektinitiering, skapa en struktur för att RISE ska kunna nyttja företagets hela kompetens och paketera helhetslösningar för våra kunder.

Rollen rapporterar till vice VD för RISE.

Du som söker är troligen civilingenjör men kan även ha annan akademisk examen kompletterad med erfarenhet från FoU i industrin. Vi tror att du finns i en liknande roll inom industrin eller något tekniskt forskningsinstitut idag. Du arbetar med affärsutveckling på en internationell marknad, har gedigen erfarenhet av att arbeta inom industrin med FoU och är van vid att driva internationella projekt.

Du pratar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete i en internationell miljö där nya tekniker och forskningsresultat är framträdande i vår vardag. Placering för tjänsten är antingen Stockholm eller Göteborg och i rollen ingår en del resande, främst i Sverige.

Rekryteringen sker i samarbete med Mercuri Urval. För ytterligare information kontakta Caroline Kock, Mercuri Urval, tel 08-506 450 21. Välkommen med din ansökan i form av personligt brev och CV via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-12140), senast den 28 Maj.

Forskningsinstituten Innventia, SP och Swedish ICT har gått samman i RISE för att bli en starkare forsknings- och innovationspartner. I internationell samverkan med akademi, näringsliv och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. RISE 2 200 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. Vi erbjuder ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra produkter, tekniker och tjänster. RISE Research Institutes of Sweden ägs av svenska staten. Läs mer på www.ri.se

Liknande jobb

Liknande jobb