Amendo Bemanning & Rekrytering AB

Byråsupportmedarbetare till Nox Finans med erfarenhet som redovisningskonsult till Malmö

Plats
Malmö
Annonserat
den 10 maj 2017
Stängs
den 28 maj 2017
Kontakta
Pernilla Ambratt
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Är du redovisningskonsult med erfarenhet från arbete på redovisningsbyrå? Brinner du för att arbeta med olika kundärenden genom service av världsklass? Är du en lagspelare som drömmer om en ny utmaning i ett dynamiskt företag
Då kan just Du vara den vi söker!
Som Byråsupportmedarbetare hos Nox Finans AB ingår du i ett positivt och målfokuserat team som alltid strävar efter att ge service av högsta kvalitet. Du kommer att arbeta med att stötta och hjälpa kunder i deras mycket varierande ärenden och frågeställningar. För att ge bästa möjliga service behöver du ha kunskap och erfarenhet av redovisningskonsultarbetet samt förmåga att sätta dig in i olika kunders behov. Nox Finans AB är ett spännande och entreprenörsdrivet bolag med hög utvecklingstakt där enkelhet, pålitlighet och innovation värderas högt. Som Byråsupportmedarbetare hos Nox Finans AB får du möjlighet att använda dina tidigare erfarenheter samtidigt som du varje dag lär dig något nytt.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har en relevant utbildning och erfarenhet av att arbeta som redovisningskonsult på redovisningsbyrå. Som person är du positiv, flexibel, innovativ och är inte rädd för att sätta dig in i nya datorsystem, rutiner, processer och terminologi. Vidare har du hög standard när det gäller service och är kommunikativ och lyhörd då ärendena är mycket varierande. För att trivas i rollen är du lösningsorienterad, noggrann och trivs i miljöer med högt tempo och är van att ha många bollar i luften.

Om företaget
Nox Finans är en del av Fortnox, som erbjuder finansiella tjänster som underlättar företagarens vardag och förbättrar företagets likviditet. Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för företag, föreningar samt redovisnings- och revisionsbyråer. Affärsidén är att erbjuda ett brett sortiment av internetbaserade program som är enkla att lära sig och att använda, men som ändå är kraftfulla och funktionsrika nog för att möta de flesta behov och önskemål. I över 15 år har vi förenklat vardagen för tusentals småföretagare. Det hade vi inte kunnat göra utan engagemanget från alla fantastiska medarbetare. Hos oss är alla viktiga. Och vi vet att varje enskild medarbetares unika egenskaper är vår viktigaste resurs i vår strävan att fortsatt skapa framtiden för Sveriges småföretagare. Vi växer med våra framgångar och vi vill bli en del av din framtid. Tillsammans gör vi det möjligt.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Följ oss gärna på LinkedIn!

Om tjänsten
Vi söker två Byråsupportmedarbetare till Nox finans kontor som är beläget i centrala Malmö.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten på www.amendo.se. Sista ansökningsdag är den 28/5.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pernilla Ambratt på pernilla.ambratt@amendo.se eller via telefon 0727 168103.

Liknande jobb

Liknande jobb