Area Sales Manager till Mellansverige - iLOQ

Rekryterare
Plats
Mellansverige
Annonserat
den 10 maj 2017
Stängs
den 28 maj 2017
Ref:
SE- 11822
Kontakta
Nicklas Jungander
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

- till ett av världens snabbast växande miljöteknikföretag

Vi söker en kundorienterad och driven Area Sales Manager/Regionsäljare till Mellansverige, som kan bidra till ökad tillväxt i Skandinavien. Du ansvarar för försäljningen via vår återförsäljarkanal inom ett geografiskt område och arbetar aktivt på marknaden med att identifiera nya affärsmöjligheter. Beroende på din geografiska placering kommer vi anpassa vilken region du kommer få ansvar för. Vi ser därför att du bor någonstans i Mellansverige, exempelvis runt Karlstad, Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Eskilstuna, Stockholm etc.

I rollen som Area Sales Manager/Regionsäljare har du ansvar att utveckla både existerande och nya återförsäljar- och slutkundsrelationer. Du deltar i marknadsföringen av våra produkter och lösningar genom att exempelvis delta i branschmässor och andra evenemang. Du har teknisk kompetens inom säkerhetsbranschen då utbildning av partners och slutkunder är en viktig del av arbetsuppgifterna. På iLOQ värdesätter vi ett starkt teamarbete, du jobbar tätt ihop med det övriga svenska teamet där du även har support av Technical Sales Manager. Du rapporterar till Head of Sales för Sverige.

Vi värdesätter framgångsrik försäljning av helhetslösningar med fokus på långsiktiga relationer, där vi ser att du har erfarenhet av försäljning av lås, larm, passersystem eller liknande bransch. Du är entusiastisk och intresserad av aktivt kundarbete, motiveras av att erbjuda helhetslösningarna för kunden och av att nå uppsatta mål. Du är energisk, jobbar självständigt och har ett relation- och lösningsorienterat arbetssätt med långsiktigt fokus. Du har körkort samt behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

iLOQ erbjuder en unik möjlighet att få vara med om en av de mest revolutionära framgångshistorierna inom låsindustrin. Är du vår nästa passionerade Area Sales Manager?

Välkommen att skicka in CV och personligt brev via www.mercuriurval.se (ref SE- 11822). Vi utvärderar ansökningarna löpande så skicka in så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 28/5. Vid eventuella frågor kontakta Nicklas Jungander, 0707-15 99 15.

iLOQ Oy är ett kraftigt växande företag som förnyar låsbranschen med stöd av genuin innovationsverksamhet och patenterad teknologi. iLOQ är det första och enda elektroniska låssystemet i världen som alstrar den energi som systemet behöver, genom att nyckeln förs in i cylindern. Företaget har verksamhet i 6 länder och omsätter ca 34 M EUR. För mer information, läs på www.iLOQ.com