Kvalificerad Bolagsekonom till Oscar Properties

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 11 maj 2017
Stängs
den 10 juni 2017
Kontakta
Elinor Nilsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en bolagsekonom till Oscar Properties kontor i centrala Stockholm. Bolaget växer snabbt och behöver därför utöka sin styrka med ytterligare en bolagsekonom. Tjänsten är bred och du kommer att ha redovisningsansvar för ett antal bolag samt rapportera till redovisningschefen. Vi ser det som meriterande att du har en fastighetsbakgrund samt erfarenhet av och kunskaper inom fastighetsredovisning. Rollen är utmanande och en unik möjlighet för den som vill utvecklas på ett entreprenöriellt, expansivt och spännande bolag inom en attraktiv bransch. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Självständigt ansvara för redovisningen för flera bolag
  • Utreda kvalificerade redovisningsfrågor
  • Utföra löpande redovisning och avstämningar
  • Aktivt sköta projekt- och momsredovisning
  • Ansvara för att utföra fusioner och likvidationer
  • Rapportera till den ansvariga för koncernredovisning
  • Begära in från och rapportera till samarbetspartners i projekt avseende joint ventures
  • Sammanställa covenantrapportering till finanschefen
  • Upprätta inkomstdeklarationer och årsredovisningar för bolagen

Erfarenhet
Vi söker dig med akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande och med gedigna redovisningskunskaper där du har erfarenhet av allt ifrån löpande bokföring till bokslutsarbete. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete på ett bygg- eller fastighetsbolag samt tidigare erfarenhet av arbete med fastighetsredovisning, förvärv och fusioner. Vidare har du goda kunskaper i Excel och uttrycker dig väl på svenska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är självständig, strukturerad och analytisk. I ditt arbete är du ansvarstagande, serviceinriktad, noggrann och lösningsorienterad. Du är prestigelös, flexibel och har förmågan att hantera en stor variation av arbetsuppgifter samt leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram, även under arbetstoppar. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra.

Oscar Properties
Oscar Properties bildades 2004 med visionen att skapa unika, designade, kreativa och moderna bostäder med utgångspunkt i varje byggnads historia. Oscar Properties har sedan starten uppfört en rad uppmärksammade bostadsprojekt genom både nyproduktion och konvertering. Projektportföljen uppgår till 2 744 bostäder, varav 1047 bostäder är under pågående produktion. Bolaget köper, utvecklar och säljer fastigheter med attraktiva lägen i Stockholm med den långsiktiga strategin att vara aktiv inom både förvaltning, omvandling och nyproduktion. Oscar Properties har i dagsläget 120 medarbetare varav 45 arbetar inom bygg.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2142.

Ansvariga kontaktpersoner är Fredrik Newstam och Elinor Nilsson. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.

Liknande jobb

Liknande jobb