Amendo Bemanning & Rekrytering AB

Erfaren Ekonomiassistent till konsultuppdrag omgående

Plats
Göteborg
Annonserat
den 11 maj 2017
Stängs
den 28 maj 2017
Kontakta
Pernilla Ambratt
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Har du lång erfarenhet som Ekonomiassistent och redo att starta på ett nytt uppdrag i internationell miljö omgående?
Läs vidare!
Vi söker för vår kunds räkning en person som är intresserad av ett konsultuppdrag som till att börja med är under 3-4 månader, kan bli längre och kan dessutom leda till anställning hos kunden då företaget är inne i en mycket expansiv fas.

Arbetsbeskrivning
Arbetet är på kundreskontran med fakturering till företagets IC bolag samt ha koll på bilagor som ska läggas med (gärna med erfarenhet av organisationer med många intercompany transaktioner), skolor och kunder. Man har hand om betalning, påminnelser etc för kunder samt avstämning av kundreskontra, bank och öppna interkompany balanser.
Erfarenhet av att arbeta i Visma är meriterande.

Kvalifikationer och egenskaper
Förväntan är att man har 5 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och är trygg i rollen och kan supportera även med andra balanskonto avstämningar (förutom bank och interkompany). Koncernspråket är engelska och därmed är det ett krav att man behärskar affärsengelska flytande i tal och skrift. Vi söker dig som är självgående, kommunikativ, är noggrann, drivs av mycket ansvar och är stresstålig samt trivs med att arbeta i en dynamisk miljö.

Om företaget
Företaget är beläget i centrala Göteborg och är inne i en mycket expansiv fas.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Följ oss gärna på LinkedIn!

Varför arbeta som konsult på Amendo?
Vår största tillgång är våra medarbetare! Vi vet att för att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Du får en engagerad konsultchef som kan branschen, och tillsammans med vårt nätverk och erfarenhet kan erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

Om tjänsten
Du bör kunna arbeta hela juli månad, ett krav är att man kan arbeta hela vecka 30.

Frågor och kontakt
På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. Sista ansökningsdag är den 28/5. Du är välkommen att ansöka omgående på www.amendo.se då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Pernilla Ambratt på 0727 168103 eller via mail pernilla.ambratt@amendo.se

Liknande jobb

Liknande jobb