Ränteförvaltare till Cliens Kapitalförvaltning

Plats
Stockholm
Annonserat
den 11 maj 2017
Stängs
den 10 juni 2017
Kontakta
Lena Wallenius
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi växer och söker ränteförvaltare till vårt förvaltningsteam. Vi söker dig/er som:

  • Vill vara med att starta upp en ny del inom vår förvaltningsorganisation, inriktad på räntebärande värdepapper
  • Har lång erfarenhet och ett brinnande intresse för räntemarknaden
  • Har lätt för att skapa professionella relationer, såväl externt som internt
  • Har stor egen drivkraft, är resultatinriktad och stimuleras av att arbeta i team

Om tjänsten
Du kommer att ingå i vårt förvaltningsteam som är ett av Sveriges mest välrenommerade och består av mycket erfarna förvaltare. Ditt ansvar blir att arbeta med de delar inom vår verksamhet som är inriktad på räntemarknaden. Du kommer även att ansvara för minst en nystartad räntefond. Du kommer ingå i vårt förvaltningsteam för våra befintliga kunduppdrag såväl som nya kunder. Tjänsten ställer höga krav på att du kan arbeta självständigt, är strukturerad samt har mycket hög kompetens inom området. Du är resultatinriktad och har en stark vilja och drivkraft att nå såväl dina egna som teamets mål. För att bli framgångsrik hos oss krävs också att du har ett starkt engagemang i din kommunikation med kunder och medarbetare samt är lojal, seriös och förtroendeingivande.

Din bakgrund
Du jobbar idag som förvaltare och har ett dokumenterat starkt track reckord och minst 5 års yrkeserfarenhet. Du har lämpliga akademiska meriter och mycket goda kunskaper om ekonomiska och finansiella samband samt en god förmåga att kommunicera din analys. Du har även en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Då arbetet kräver frekvent kontakt med kunder, banker och samarbetspartners är det viktigt att du tycker om att ge god service.

Om Cliens
Cliens Kapitalförvaltning är ett partnerägt och fristående fondbolag vars målsättning är att erbjuda investerare långsiktigt god avkastning. Våra förvaltare är specialister på den Nordiska värdepappersmarknaden och vår verksamhet består av fondförvaltning och diskretionär kapitalförvaltning. Vi förvaltar totalt 12 miljarder kronor i fem fonder och diskretionära förvaltningsmandat.

Förvaltningsteamet inom Cliens har förvaltat kapital åt svenska institutioner i över två decennier. Fonden Cliens Sverige Fokus utsågs till Årets Bästa Svenska Aktiefond i Morningstar Fund Awards 2017. Läs gärna mer om oss på http://www.cliens.se/.

Skicka in din ansökan innehållande CV samt personligt brev. Urval och intervjuer sker löpande. Ansvarig för rekryteringen är bolagets VD Lena Wallenius och ansökan skickas till: lena.wallenius@cliens.se

Alla ansökningar och kontakter kommer att behandlas konfidentiellt.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lena Wallenius på telefon 08-506 503 91 eller på mail. Vi ser fram emot din ansökan.

Liknande jobb

Liknande jobb