Supply Chain & Purchasing Manager - Dorma Sverige AB

Rekryterare
Plats
Eskilstuna
Annonserat
den 11 maj 2017
Stängs
den 29 maj 2017
Ref:
SE-11472
Kontakta
Catrin Ståhlgren
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Region Scanbalt

Du ansvarar för regionens produktions-  och logistikverksamhet inklusive inköp och operations controlling. Du arbetar med att utveckla och implementera strategier inom produktion, materialstyrning, logistik, inköp och kvalitetsarbete i enlighet med segments- och funktionsstrategier. Ansvaret omfattar verksamheten inom alla produktions- och logistikenheter som ingår i region ScanBalt. Vidare ingår det operativa ansvaret för verksamheten inom produktionsenheten i Eskilstuna.

Arbete med att utveckla och implementera best practice lösningar och processer ingår i rollen. Gränssnitt och samarbete med företagets marknads- och säljorganisation är en viktig del i arbetet jämte utvärdering och utveckling av leverantörer samt införande och förstärkning av arbetet inom hälsa, säkerhet och miljö. I rollen ingår vidareutveckling av processer och verksamhet för att nå ytterligare effektiviseringar och kvalitetsfördelar.

Du har teknisk utbildning samt flera års erfarenhet i ledande roller, gärna i internationell miljö. Du är väl förtrogen med arbete inom Supply Chain, inköp, kvalitet och miljö, hälsa och säkerhet. Rollen innehar krav på måluppfyllelse och resultat, jämte kommunikation och samarbete inom SCM samt med olika funktioner inom företaget. Kunskap i engelska på teknisk nivå är ett krav. Placering för tjänsten är Eskilstuna och du rapporterar till Region Manager för ScanBalt.

Välkommen med din ansökan senast den 29 maj 2017 på www.mercuriurval.se ange ref nr SE- 11472. Sänd din ansökan snarast då vi gör ett löpande urval. Eventuella frågor besvaras av Catrin Ståhlgren 031-333 52 04 eller Peter Salomonsson 031-333 52 07 på Mercuri Urval.

dormakaba Group är är ett av de ledande företagen på den globala marknaden för lösningar inom säkerhet och tillträde till byggnader och utrymmen – i hotell, butiker, sportarenor, flygplatser, sjukhus, i hemmet eller på kontoret. Omsättningen uppgår till omkring 20 miljarder SEK med 16,000 anställda. dormakaba Group finns representerat i 130 länder och är noterat på SIX Swiss exchange och har huvudkontor i Rümlang i Schweiz. De båda företagen Dorma och Kaba integrerades under 2015 för att forma dormakaba. Verksamheten i Skandinavien och Baltikum samordnas inom regionen ScanBalt. I Sverige har dormakaba sitt huvudkontor i Västra Frölunda samt produktion och lager i Eskilstuna.

Liknande jobb

Liknande jobb