Kreativ säljare med ekonomikompetens sökes till ExOpen

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 maj 2017
Stängs
den 23 maj 2017
Kontakta
Åsa Schramm
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en relationsbyggande säljare med kunskaper inom ekonomi? I så fall kan rollen som säljare på ExOpen vara något för dig! Just nu letar vi efter dig som trivs i en social arbetsmiljö och som självständigt driver dina egna affärer.

ExOpen erbjuder en produktportfölj som täcker allt från det lilla företagets rapportbehov till den stora koncernens krav på processer och beslutsstöd. Genom ExOpens lösningar kan företag i realtid ta fram relevant kunskap från sina affärskritiska system. I denna roll rapporterar du direkt Affärschefen på ExOpen och är en del av säljteamet. ExOpen sitter i inbjudande och ljusa lokaler på Kungsholmen i Stockholm.

Om rollen
Som säljare på ExOpen är din primära uppgift att driva hela säljprocessen från prospektering till avslutad affär samt därefter bygga och förvalta kundrelationen. I arbetsuppgifterna ingår att bearbeta befintliga kunder samt därutöver identifiera och prospektera nya kunder. För att bli framgångsrik som säljare på ExOpen har du mycket god förståelse för budget, prognos och rapportering och är väl insatt i hur en ekonomiavdelning fungerar. I denna tjänst kommer du ha många kontaktytor och är bryggan mellan kund och de konsulter inom ExOpen som jobbar med företagets lösningar.

Vem är du?
Vi tror att du är utbildad ekonom och har minst 5 års erfarenhet från en roll som säljare av lösningar inom BI, EPM eller affärssystem till mellan- och stora företag. Du har vana från B2B och det är meriterande om du har erfarenhet från en projektledande roll, då du har fullt ansvar för både säljprocessen samt kundvård och förvaltning.

Som person är du social, utåtriktad och inte rädd för att kliva in i nya situationer. Du är en förtroendeingivande person med en prestigelös inställning och har en tydlig affärsmannamässig attityd. Du är kreativ och inlyssnande, vilket gör att du alltid hittar de bästa lösningarna för ExOpens kunder.  

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar ExOpen med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm på 070-775 95 40. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om ExOpen
ExOpen är ett företag som i över 20 år har hjälpt andra företag med budget och beslutsstöd. De täcker allt från det lilla företagets rapportbehov till den stora koncernens processer och beslutsstödskrav. Man har idag över 400 kunder på den svenska marknaden, omsätter ca 45 MSEK och har i dagsläget 35 anställda.

För mer information om ExOpen, gå in på www.exopen.se

Liknande jobb

Liknande jobb