Senior Financial Controller till internationellt bolag i Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 maj 2017
Stängs
den 11 juni 2017
Kontakta
Julia Dahl
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en Senior Financial Controller till vårt välkända klientbolag i centrala Stockholm. Vi söker en driven och analytisk person som genom gedigen erfarenhet från arbete som kvalificerad redovisningsekonom besitter goda redovisningskunskaper. Tjänsten är bred och kombinerar redovisning med controlling. Inom dina ansvarsområden ingår CAPEX-redovisning, finansiell analys och fokus på utveckling av processer. I denna roll kommer du även att arbeta i nära samarbete med business control samt verksamheten. Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag på 6 månader med god chans till övergång i en tillsvidareanställning. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Ansvara för redovisning av CAPEX med bokningar och uppföljning av investeringar i anläggningstillgångar
  • Operativt delta i, kvalitetssäkra och analysera månads-, kvartals, och årsbokslut
  • Upprätta legala årsredovisningar och inkomstdeklarationer samt delar av koncernens årsredovisning
  • Arbeta självständigt med avstämningar, analys och uppföljning
  • Självständigt ansvara för värdering av stora poster i balansräkningen så som anläggningar och lager
  • Vara drivande i utvecklingen av processer och rutiner på avdelningen

Erfarenhet
Vi söker dig med ca fem års erfarenhet från kvalificerat redovisningsarbete på ett större företag med stora transaktionsflöden, komplexa redovisningsmiljöer. Du har tack vare din erfarenhet god förståelse för både redovisning och rapportering samt är van att manövrera flera olika projekt parallellt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att arbeta på ett internationellt bolag. Även tidigare erfarenhet från ett bolag som är verksamt inom B2B är meriterande, men inget krav. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, analytisk och kommunikativ. Som person är du nyfiken, ambitiös och utvecklingsbenägen. Du tar mycket ansvar och dina kollegor har stor tillit till dig, då du alltid levererar hög kvalitet inom utsatt tidsram.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: gazel.la/2143.

Ansvarig kontaktperson är Julia Dahl. Besök gärna vår hemsida. Vill du se fler av våra jobb följ då Gazella på LinkedIn.