Sales Director till USA-marknaden!

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 12 maj 2017
Stängs
den 11 juni 2017
Kontakta
Tommy Magnusson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du intresserad av att arbeta i en internationell miljö där resultat- och affärsfokus, engagemang, teknik, entreprenörsanda och flexibilitet präglar klimatet? Är du mycket driven och resultatorienterad? Trivs du med korta beslutsvägar, frihet under ansvar i kombination med strategiskt och målinriktat arbete? Då kan befattningen som Sales Director hos oss vara din nästa utmaning.

Din roll
Vi står inför en tillväxtfas och behöver rekrytera en Sales Director vars fokus är att ta nya marknadsandelar på befintliga marknader. Tjänsten innebär att arbeta med nykundsidentifiering och kontaktuppbyggnad i USA. Tjänsten ställer mycket höga krav på att du som person visar ett passionerat driv, är resultatfokuserad, flexibel och trivs med mycket frihet under ansvar. Eftersom våra affärsrelationer innebär omfattande internationella avtal är affärsmannaskap, teknisk förståelse, noggrannhet, lönsamhets- och resultatfokus helt avgörande för att lyckas i rollen. Du ansvarar självständigt för hela försäljningsprocessen och ska främst initiera och utveckla nya kontaktytor hos Partners och direktköpande kunder samt vidareutveckla dessa. Vi arbetar med ett tydligt ramverk med aktivitetsmål och du kommer att ingå ett säljteam. Du kommer också medverka i bolagets marknadssatsningar och lanseringar samt noggrant dokumentera säljaktiviteterna i vårt CRM-system. Tjänsten är på heltid och placerad på vårt huvudkontor i Stockholm. Antal resdagar är ca 120 per år.

Din bakgrund och personliga kvalifikationer
Vi söker dig som är högskoleutbildad med teknisk inriktning eller har motsvarande och mycket väl dokumenterade kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Du har minst några års säljerfarenhet. Arbetet kräver flytande språkkunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift på affärsnivå. För att lyckas i rollen krävs att du har förmåga att skapa resultat och långsiktiga affärsrelationer, är förtroendeingivande, professionell och socialt smidig. Du har stark drivkraft, ger ett trovärdigt intryck och är van vid att arbeta självständigt.

Välkommen med din ansökan!
Du söker tjänsten genom att e-posta ditt cv samt personliga brev till tommy@tillvaxtkonsult.com märk dina filer med ditt namn. Vid eventuella frågor kontakta Tommy Magnusson på 076-350 8994. Urval och intervjuer sker löpande.

Uppdragsgivaren
Tillverkar och säljer teknisk utrustning inom fordonssegmentet på en global marknad med huvuddelen av kunderna hos fordonstillverkare och underleverantörer.

Liknande jobb

Liknande jobb