Löneadministratör till MQ

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 12 maj 2017
Stängs
den 31 maj 2017
Kontakta
Emma Sjösvärd
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

MQ söker en självgående Löneadministratör till huvudkontoret i centrala Göteborg!

I rollen som Löneadministratör tillhör du HR-avdelningen och arbetar tätt med ytterligare en Löneadministratör. Totalt gör ni ca 1200 löner tillsammans varje månad, ni har era specifika ansvarsområden men det är en självklarhet att stötta varandra. Medarbetarna i organisationen rapporterar sina löner i FLEX eller Timer Online och tillhör tre olika kollektivavtal. I din roll ingår ansvar över:

  • Cirka 120 tjänstemannalöner för anställda på huvudkontoret samt löner för en del av butikerna, såväl heltidsanställda som timanställda
  • Administrativt ansvar för tjänstebilar, tjänstepensioner och andra försäkringar
  • Statistik och rapportering till ekonomiavdelning och myndigheter

Vi tror att du som söker har samma höga ambition som övriga anställda på MQ:s huvudkontor. Du är självgående i lönearbetet och gör det lilla extra för att utveckla arbetet till att bli mer effektivt. Du lär dig gärna nya områden och vill utvecklas tillsammans med företaget. Vi tror att du har ett intresse för ekonomi och med fördel goda kunskaper i Excel, detta för att utveckla KPI:er och rapportering. Praktiskt tror vi att du har:

  • Minst två års erfarenhet av självständigt lönearbete, gärna inom detaljhandeln
  • Arbetat med löner för både heltid- och timanställda
  • Arbetat i Kontek alternativt annat liknande lönesystem för större bolag

Du är serviceminded och tycker det är roligt att hjälpa medarbetare med frågor kring lön, pension och försäkringar. För dig är det en självklarhet att samarbeta såväl inom avdelningen som utanför. Vidare är du mycket noggrann och analytisk då MQ är måna om hög kvalitet i lönearbetet.

Du kommer till en kreativ arbetsplats där medarbetarna har stor passion för sitt jobb. Närmsta chef lyfter vikten av balans i livet och ger frihet under ansvar.

Önskvärd start för tjänsten är direkt efter semestrarna. Välkommen med din ansökan (CV och personligt brev) senast 31:a maj. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emma Sjösvärd på emma.sjosvard@jerrie.se eller 0723-085 300. 

Liknande jobb

Liknande jobb