Distriktschef till Uddevalla - Samhall

Rekryterare
Plats
Uddevalla
Annonserat
den 15 maj 2017
Stängs
den 28 maj 2017
Ref:
SE-12158
Kontakta
Gösta Tydesten
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Drivande affärs- och utvecklingsinriktad ledare med strategisk höjd.

Vi söker dig som vill bidra till den fortsatta utvecklingen av Samhall, ett av Sveriges viktigaste företag. Marknadsområde Syd är organiserat i 13 distrikt och till distrikt Bohuslän söker vi nu en distriktschef med placering i Uddevalla.

Som distriktschef är du direkt underställd marknadsområdesdirektören och ingår i dennes ledningsgrupp. Du leder en organisation bestående av ca 700 medarbetare varav 27 tjänstemän, 6 av dessa rapporterar direkt till dig. Du har ett fullständigt resultatansvar för distriktet. I arbetsuppgifterna ingår att driva, organisera, styra, följa upp, utveckla och redovisa distriktets verksamhet enligt fastställda mål, strategier och planer.

I rollen som distriktschef är du en drivande, säljande och trygg ledare som drivs av att leverera resultat. Du har den strategiska höjden att kunna navigera i en komplex miljö.

Vi söker dig som har visat att du kan leverera goda resultat. Du har mångårig framgångsrik erfarenhet av att leda och att utveckla ledare. Erfarenhet av tjänstebranschen är meriterande. Erfarenhet av försäljning och utveckling av kunder med goda resultat samt goda ekonomikunskaper förutsätts. Vi förutsätter att du har en högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper.

Som person är du affärsorienterad med ett tydligt resultat- och målfokus och du har genom ditt ledarskap visat att du har förmåga att skapa ett framgångsrikt team som kan leverera enligt högt ställda förväntningar. Du drivs av att utveckla och förbättra, med god förmåga att hantera en föränderlig värld. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.

Du tror på människors förmåga och möjlighet till utveckling och har lätt för att samarbeta. Du måste dela Samhalls grundläggande värderingar. Hos oss bidrar du till kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta i ett företag där alla ses som en tillgång på arbetsmarknaden.

Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV) snarast, dock senast 28 maj 2017 via www.mercuriurval.se (ref.nr SE-121 58). Frågor besvaras av vår konsult Gösta Tydesten, Mercuri Urval, direkt/mobil 040-669 75 78. Våra fackliga kontakter är Inga Löfgren, Ledarna, direkt 031-337 51 04 och Ann-Christin Andersson, Unionen, direkt 0520-478143.

Samhall är Sveriges viktigaste serviceleverantör. Företaget erbjuder tjänster med leveransgaranti inom allt från städ, tvätt och fastighet till logistik och tillverkning. Samhall är rikstäckande med dryga 23 000 anställda på cirka 200 orter och omsätter årligen cirka sju miljarder kronor. Genom kunduppdrag utvecklas personer med funktionsnedsättning och man lyckas mycket bra beroende på att man är bra på att matcha rätt person till rätt arbete. Det ger en kombination av kundnytta, medarbetarnytta och samhällsnytta som inget annat företag kan leverera. Besök gärna www.samhall.se

Liknande jobb

Liknande jobb