Var med och gör skillnad som samordnare

Plats
Stockholm
Annonserat
den 15 maj 2017
Stängs
den 7 juni 2017
Kontakta
Håkan Nyberg
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som samordnare vid staben Administration sammanställer och koordinerar du skriftliga underlag inför möten och konferenser. Du samordnar även arbeten med att ta fram exempelvis interna riktlinjer, underlag inför myndighetsdialog och effektivare ärendehandläggning. I rollen ligger även verksamhetsuppföljning tillsammans med stabens controllers. Din närmsta arbetsgrupp består av sex personer som tillsammans ansvarar för ledning av verksamhetsområdet Administration och Finansinspektionens (FI) interna juridiska frågor, verksamhetsplanering, budget och verksamhetsutveckling. Tjänsten innebär tätt samarbete med kollegor inom hela FI.

Vi söker dig som har relevant universitetsutbildning och minst fem års erfarenhet inom ledningsstöd, utredningsarbete eller liknande, varav minst ett par år inom statlig sektor. Du har en mycket god förmåga att sammanställa skriftliga underlag. Erfarenhet av projektledning, stabsarbete inom offentlig verksamhet och kunskap om den finansiella sektorn är meriterande.

Som person är du strukturerad, självgående och uthållig. Du bidrar med gott samarbete genom att relatera till andra på ett lyhört, tydligt och smidigt sätt. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta biträndande områdeschef Håkan Nyberg på 08-408 983 75.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev och vidimerade betyg senast den 7 juni 2017. Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar drygt 400 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Med vänliga Hälsningar,
Finansinspektionen

Liknande jobb

Liknande jobb