Utvecklande Produktionschef till Arla Plast

Rekryterare
Plats
Borensberg, Motala
Annonserat
den 16 maj 2017
Stängs
den 4 juni 2017
Kontakta
Conny Besterman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

I syfte att vässa vår produktionsorganisation söker vi nu en Utvecklande Produktionschef

Arla Plast annonsbild
Du kommer att leda och utveckla vår produktionsorganisation om ca 90 medarbetare. Till din hjälp har du ett team bestående av produktionsledare samt en teknisk avdelning.

Arla Plast är ett växande företag. För att möjliggöra fortsatt tillväxt behöver vi skapa en stabilare bas för vår verksamhet genom utveckling av våra ledare och medarbetare, genom utveckling av våra arbetssätt samt genom att öka maskintillgängligheten.

Du brinner för produktion och har gedigen erfarenhet av produktionsledning – gärna från processindustri. Du är väl förtrogen med Lean som verktyg.

Du rapporterar direkt till VD och blir en viktig kugge i vårt ledningsgruppsteam.

Som ledare är du prestigelös, kommunikativ och drivs av att hjälpa andra att utvecklas. Du behärskar engelska väl i tal och skrift.

Vi kan erbjuda en spännande roll i ett glatt och växande företag, där vi själva skapar vår egen framtid. 

Mer information
För mer information ring Conny Besterman på AS&B, tel 0706-181162.
Ansök senast den 4 juni 2017.

Om Arla Plast
Arla Plast är ett familjeföretag som extruderar plastskivor i Polykarbonat, ABS och PETG. Våra produkter används inom byggnation, automotive och reklam/butiksinredning. Verksamheten startade 1969 i det natursköna Borensberg och idag producerar vi i tre fabriker i Sverige och Tjeckien. Vi är ca 250 anställda och vi omsätter ca 800 mkr på ett trettiotal marknader.