Teknisk chef/Underhållschef till Arla Plast

Rekryterare
Plats
Borensberg, Motala
Annonserat
den 16 maj 2017
Stängs
den 4 juni 2017
Kontakta
Conny Besterman
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

I syfte att vässa vår produktionsorganisation söker vi en Teknisk chef/Underhållschef

Arla Plast annonsbildDin huvuduppgift blir att öka tillgängligheten på vår maskinpark genom att bygga upp ett visuellt systematiskt underhållsarbete där såväl UH-avdelningen som vår produktionspersonal involveras. Du stöder också produktionen på dagsbasis genom att leda maskinrelaterade investeringar/förbättringar samt genom att tillhandahålla ett effektivt akutunderhåll.

Utöver maskinparken har du även ansvar för vår fastighet. Du svarar också för produktionsteknisk support till våra produktionsenheter i Tjeckien vid behov.

Du leder ett erfaret team om ca 10 medarbetare med kompetenser inom el, mek, produktionsteknik samt projekt. Tjänsten är nyinrättad och du rapporterar direkt till produktionschefen. Du ingår i produktionens ledningsgrupp.

Vi söker dig som är en erfaren ledare med erfarenhet från liknande uppdrag, gärna inom processindustrin. Du har god teknisk förståelse och erfarenhet av att utveckla underhållsarbete. Du har även erfarenhet av projektledning, då vi genomför större investeringar i projektform.

Som person är du positiv, uthållig och entusiasmerande. Du är en eldsjäl som har lätt för att få med dig andra människor, men kan också vara tydlig och ställa handfasta krav när det behövs.

Du behärskar engelska väl i tal och skrift.

Vi kan erbjuda en spännande roll i ett glatt och växande företag, där vi själva skapar vår egen framtid. 

Mer information
För mer information ring Conny Besterman på AS&B, tel 0706-181162.
Ansök senast den 4 juni 2017.

Om Arla Plast
Arla Plast är ett familjeföretag som extruderar plastskivor i Polykarbonat, ABS och PETG. Våra produkter används inom byggnation, automotive och reklam/butiksinredning. Verksamheten startade 1969 i det natursköna Borensberg och idag producerar vi i tre fabriker i Sverige och Tjeckien. Vi är ca 250 anställda och vi omsätter ca 800 mkr på ett trettiotal marknader.