Affärs- och hållbarhetsutvecklingschef till Rikshem

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 maj 2017
Stängs
den 10 juni 2017
Kontakta
Sabina Skelton
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du vara med och utveckla hållbara livsmiljöer?

Är du en innovativ och affärsmässig strateg? Har du intresse av affärer inom förvaltning, byggande och miljö? Då kan du vara Rikshems nya nyckelperson som är med och leder bolaget in i framtiden.

Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF och är ett av Sveriges största och privata bostadsbolag. Bolaget erbjuder bostäder och samhällsfastigheter på ett flertal orter från norra till södra Sverige. Vi söker dig som vill synliggöra Rikshem externt med uppdrag att driva, utveckla och kommunicera bolagets affärsstrategi med affärs- och hållbarhetsutveckling. Till din hjälp har du en avdelning med specialister inom transaktion, projekt- och fastighetsutveckling och hållbarhet.

Ditt ansvar
Övergripande ansvar för att driva bolagets affärs- och hållbarhetsutvecklingsarbete med budget och resultatansvar. Ditt uppdrag tillsammans med ledningsgruppen och bolagets VD innebär att utveckla affären och hållbarhet med relevanta tjänster som leder mot ökad lönsamhet och tillväxt.

Vem är du
Vi söker dig som är en god ledare och tänker affär och förstår att hållbarhet är en del av affären. Du har en god kännedom om projekt och fastighetsutveckling.

Personliga egenskaper
Du är en inspirerande ledare som har förmågan att skapa engagemang och delaktighet. Som person är du kreativ, innovativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i affärer och utvecklingsfrågor samt har förmågan att lyfta blicken och se helheten. Du drivs av utveckling och av att hitta bra och långsiktiga affärsmöjligheter. Din förmåga att kommunicera hållbarhet som en lönsam investering är betydande. Din kommunikativa och goda samarbetsförmåga blir avgörande för denna roll.

Om Rikshem
På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden pålitlighet, utveckling och långsiktighet. Som arbetsgivare kännetecknas vi av en dynamisk miljö och korta beslutsvägar. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Detta bidrar till att vi i undersökningar röstas fram till en av de mest attraktiva arbetsgivarna i fastighetsbranschen. Fastighetsbeståndet har vuxit från 5 miljarder kronor vid starten 2010 till drygt 37 miljarder kronor 2017 och vi fortsätter att växa. Läs mer på www.rikshem.se

Ansökan
I denna rekryteringsprocess samarbetar Rikshem med Fasticon Kompetens. För att söka tjänsten registrerar du CV och ett personligt brev på www.fasticonjobb.se.

Vi vill gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Senaste ansökningsdag är 10 juni. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sabina Skelton via mail sabina.skelton@fasticonkompetens.se eller telefon 0734-154318.

Liknande jobb

Liknande jobb