Operativ teamleader reskontra / AR Manager

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 maj 2017
Stängs
den 5 juni 2017
Kontakta
Julia Minges
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en operativ teamleader inom reskontra / AR Manager till tjänsten som ansvarig för kundreskontra på vårt klientbolag i Stockholm. Vi söker en driven, analytisk och stödjande person med skinn på näsan och förmåga att lyfta blicken. Du kommer att kombinera operativt arbete med ansvar för att genomföra effektiviseringar och förbättringsarbete genom att leda medarbetarna inom kundreskontra i arbetet att renodla de löpande processerna. Konsultuppdraget kommer att pågå i ca 6 månader och du kommer antingen att arbeta som interim manager eller ingå i Gazellas konsultverksamhet. Uppdraget startar omgående och vi ber dig att skicka in ditt CV redan idag då vi kommer att intervjua löpande och tillsätta rollen inom kort.

Din utmaning

  • Leda reskontravdelningens medarbetare i arbetet med kundreskontra
  • Driva förbättrings- och effektiviseringsarbetet av processerna på avdelningen för att säkerställa att rutinerna är effektiva
  • Arbeta operativt för att implementera och utveckla dessa processer
  • Stödja medarbetarna i deras utveckling genom att vara ett stöd i deras arbete
  • Stötta hands-on i det operativa arbetet inom AR vid behov

Erfarenhet
Vi söker en senior person med god förståelse för redovisning och arbetet på en ekonomiavdelning. Tjänsten ställer höga krav på dina kunskaper inom processerna för kund- och leverantörsreskontra. För att lyckas i rollen krävs tidigare erfarenhet av effektiviseringar och förändringsprojekt. Vi söker dig som tidigare innehaft en tjänst som teamleader eller gruppchef då tjänsten kräver erfarenhet av ledarskap.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är driven, kommunikativ och analytisk. Du är ansvarstagande och trivs med att initiera, driva och slutföra projekt. Som person har du en vilja att utvecklas, lätt för att ta initiativ och trivs med att arbeta hands-on. Du är operativ, strukturerad och har förmågan att lyfta blicken och se framåt.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via följande länk: gazel.la/1112. Ansvarig kontaktperson är Julia Minges.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss. Tryck på länken här för att komma till vår sida på Linkedin där man sedan klickar för att följa Gazella.

Liknande jobb

Liknande jobb