Xylem

Assistent till Xylem

Rekryterare
Plats
Sundbyberg
Annonserat
den 17 maj 2017
Stängs
den 16 juni 2017
Kontakta
Åsa Nygårds
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Till det globala bolaget Xylem söker vi nu en Assistent till affärsområdet Transport. Du kommer att vara en del av HR teamet på Transport, som förutom du själv består av 6 personer. Tjänsten är placerad på Xylems kontor i Sundbyberg.

Ditt ansvar blir att stötta den globala HR direktören med många olika typer av administrativa arbetsuppgifter. HR direktören har lång erfarenhet av att arbeta på Xylem men har tidigare arbetat på företagets kontor i Kina.

Exempel på arbetsuppgifter är:

  • Bokning och administration av HR direktörens resor
  • Hantera fakturor
  • Se till att HR direktörens kalender är uppdaterad
  • Olika typer av korrespondens
  • Översättningar mellan svenska och engelska
  • Uppdatering av information på SharePoint och intranät
  • Data administration i Excel
  • Vara behjälplig vid HR avdelningens budgetarbete
  • Övrig administration av varierad karaktär

Du erbjuds en varierande roll med internationella kontakter i ett företag som arbetar med ständiga förbättringar och där goda möjligheter till egen utveckling finns.

Erfarenhet, utbildning och person
Till den här rollen söker vi dig som har en gymnasieutbildning och har arbetat i några år i en administrativ tjänst. Du är van att arbeta i officepaketet och känner dig bekväm med att använda olika IT-system. Du ingår i ett svensktalande team men rapporterar till en engelsktalande chef och arbetet förutsätter därför att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på både svenska och engelska.

I denna rekrytering kommer vi att värdera dina personliga egenskaper högt. Vi söker dig som har en serviceinriktad inställning och trivs med administrativa arbetsuppgifter. Du är en driven person med hög ansvarskänsla som ser till att saker blir gjorda. Vidare är du är en pålitlig person med integritet som trivs med att vara en del av ett team.

Låter det intressant?

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Xylem med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen nedan. Vi önskar ditt personliga brev och CV på engelska. Vid frågor vänligen kontakta Åsa Nygårds på 08-120 50 424. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Level Recruitment är ett heltäckande specialistrekryteringsföretag inom rekrytering med search samt headhunting med fokus på centrala befattningar inom svenskt näringsliv men med uppdragsgivare över hela Norden. Inom ramen för våra olika specialistområden strävar vi efter att alltid vara tidseffektiva och leverera bästa möjliga kvalitet. Vårt mål är din framtid!

För mer info kring våra olika tjänster och affärsområden är du välkommen att besöka vår hemsida www.levelrecruitment.se.

Om företaget
På Xylem arbetar 16 000 personer mot ett gemensamt mål: att skapa innovativa lösningar för världens vattenbehov. Genom att utveckla nya tekniker, förbättrar vi hur vatten används, förvaras och återanvänds nu och i framtiden. Vi transporterar, renar, analyserar och återför vattnet till naturen och hjälper människor att använda vatten effektivt – hemma, på arbetet, inom industrin och i jordbruket. Vi har mer än 100 års erfarenhet inom vattenteknikområdet och erbjuder en portfölj av ledande produktvarumärken och expertkunskaper inom en stor mängd applikationer. Vår kompetens har lett till långvariga relationer med våra kunder i mer än 150 länder, på 6 kontinenter. Xylem hade 2016 en omsättning på 3,8 miljarder dollar. Tryck här för en kort film om vår verksamhet.

Liknande jobb

Liknande jobb