Koncerncontroller till Tobin Properties

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 maj 2017
Stängs
den 16 juni 2017
Ref:
896393
Kontakta
Mari Jehrlander
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Nu rekryterar vi en koncerncontroller till fastighetsutvecklingsbolag

Din nya tjänst
Vi söker nu en koncerncontroller till fastighetsutvecklingsbolaget Tobin Properties. Som koncerncontroller kommer du arbeta med att upprätta kvartalsrapporter och årsredovisning samt analysera kvartals- och årsbokslut. Denna roll kommer ansvara för uppföljning och analys av utvecklingsprojekt och även säkerställa prognosprocessen för dessa. Projektportföljen förändras vilket betyder en hel del arbete med analyser i samband med förvärv och fusioner.  

Du kommer säkerställa effektiva rutiner för avstämning av interna transaktioner mellan bolag i koncernen. Utöver detta innebär tjänsten även att delta i förbättringsarbete, ha kontakt med revisorer och övriga uppgifter kopplade till koncernredovisningen. Som koncerncontroller kommer du arbeta affärsnära med projektledare och rapportera till CFO.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi och flerårig erfarenhet från koncernredovisning. Du har även arbetat i en roll som controller, gärna i ett börsnoterat bolag eller inom fastighetsbranschen. Du har mycket goda kunskaper i Excel samt god vana från att arbeta i koncernrapporteringssystem. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift.

Som person är du analytisk, ansvarstagande och affärsmässig. Du trivs i en roll som innebär många kontaktytor och du har en god kommunikativ förmåga. För att passa i denna roll ser vi även att du är en team player som lätt kommer överens med andra och kan anpassa dig efter olika situationer. Utöver detta är du en person som drivs av att hitta förbättringar och komma med idéer.

Denna tjänst passar dig som vill ha en central roll i en dynamisk miljö.
 
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Tobin Properties med Hays. Om du är intresserad av rollen klicka på "ansök nu" och bifoga ditt uppdaterade CV och personliga brev i samma dokument. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Mari Jehrlander, 070 450 60 02 eller Malin Ahlström, 070 450 60 10. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag.

Om Tobin Properties
Tobin Properties bildades 2010 av Erik Karlin och Johan Varland som arbetat med bostadsutveckling sedan 2006, med en vision om att utveckla bostäder med funktionella lösningar som engagerar och berör genom en särskiljande arkitektur och design. Sedan oktober 2016 är Tobin Properties stamaktie noterad på Nasdaq First North Premier. Projektportföljen består per 31 mars 2017 av 24 utvecklingsprojekt i Stockholm och Uppsala, med ett bedömt totalt utvecklat värde om cirka 13 900 MSEK fördelat på cirka 2 700 bostäder varav 500 är under produktion.

För att läsa mer om oss, gå in på: www.tobinproperties.se 

Liknande jobb

Liknande jobb