Redovisningsekonom/Kundansvarig till Valorem Bostadsrättsförvaltning

Plats
Stockholm
Annonserat
den 17 maj 2017
Stängs
den 16 juni 2017
Kontakta
Simon Jordal
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Redovisningsekonom/Kundansvarig till Valorem Bostadsrättsförvaltning

Har du arbetat inom redovisning och har ett intresse för bostadsrättsföreningar?

Valorem Bostadsrättsförvaltning söker ytterligare en serviceinriktad och ansvarstagande Redovisningsekonom/Kundansvarig. Som Redovisningsekonom/Kundansvarig arbetar du med ekonomisk redovisning av bostadsrättsföreningar och hanterar löpande redovisning och upprättande av bokslut. Du har daglig kontakt med dina kunder och ansluter till ett kompetent och kundfokuserat team där man hjälps åt.

Valorem Bostadsrättsförvaltnings kontor är beläget i fräscha lokaler med öppet kontorslandskap i Solna med närhet till buss, tvärbana, tunnelbana och pendeltåg. Du välkomnas till en utvecklingsinriktad arbetsplats som finns till för sina kunder och är kunniga inom sitt område. Nöjda kunder och trivsamt arbetsklimat gör att Valorem Bostadsrättförvaltning nu expanderar!

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Valorem Bostadsrättsförvaltning. Anställningsgraden ger möjlighet från 75% upp till heltid beroende på kandidatens egna önskemål.

Tjänstebeskrivning
I rollen som Redovisningsekonom/Kundansvarig hanterar du ekonomisk redovisning av bostadsrättsföreningar. Du hanterar alltifrån årsredovisningar till reskontraarbete. Förutom ekonomisk redovisning är du även behjälplig med administrativa sysslor såsom medlemsadministration och avtalshantering gällande överlåtelser och pantsättning. Du har en nära kontakt med dina kunder via framför allt mail och telefon men även vid fysiska möten.

I rollen som Redovisningsekonom/Kundansvarig hanterar du arbetsuppgifter såsom:

- Löpande redovisning
- Bokslut och årsredovisningar
- Deklarationer
- Kund- och leverantörsreskontra
- Aviseringar av medlemsavgifter
- Administration

Det här är tjänsten för dig som har arbetat inom redovisning. Har du dessutom ett intresse för bostadsrättsföreningar ska du definitivt söka och ansluta till en modern bostadsrättsförvaltare som vill fortsätta växa tillsammans med dig!

Lämplig bakgrund
Vi söker dig som har arbetat minst 2 år inom redovisning och har hanterat självständigt bokslutsarbete. Vi ser gärna att du har arbetat inom ekonomisk bostadsrättsförvaltning eller på redovisningsbyrå sedan tidigare. Vi ser gärna att du har genomfört eftergymnasiala studier inom ekonomi/bokföring/redovisning. Vi ser gärna att du har använt Visma och/eller Fortnox sedan tidigare men det är inget krav. Du har systemvana samt är lättlärd i system. Du har datavana och goda kunskaper i Officepaketet. Vi ser gärna att du har särskilt goda kunskaper i Excel. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift.

Som person är du serviceinriktad och bygger goda relationer. Du är ansvarstagande, noggrann och har ett strukturerat arbetssätt samtidigt som du trivs i en varierad vardag. Vidare är du – precis som dina kollegor – engagerad i ditt arbete och prestigelös.

Viktig information
Ovanstående är en rekrytering med tillsvidareanställning hos Valorem Bostadsrättsförvaltning. Valorem Bostadsrättsförvaltning tillämpar 6 månaders provanställning. I den här rekryteringsprocessen samarbetar Valorem Bostadsrättsförvaltning med SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen skicka därför in din ansökan redan idag! Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Simon Jordal, 08-407 55 68.

Om företaget
Valorem Bostadsrättsförvaltning startade sin verksamhet 2007. Vi som arbetar på Valorem erbjuder våra kunder en personlig relation baserad på kundnytta, tillgänglighet och trygghet, och detta på riktigt. Vi är inriktade på små och medelstora föreningar och vi lämnar mer än gärna referenser på vad vi kan. Gå gärna in på http://www.valorem.se/ för att läsa mer om oss!

Liknande jobb

Liknande jobb