Financial Controller till Bisnode

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 maj 2017
Stängs
den 17 juni 2017
Kontakta
Philip Dufwa
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Lockas du av att ta stort ansvar och vara del av ett kompetent team i en dynamisk organisation? Är du trygg i din kompetens och redo att ta nästa steg? Då är detta en roll för dig.

Nu söker vi dig som vill arbeta som Financial Controller inom Bisnode Sverige AB. Detta är en bred och ansvarsfull roll där du har många kontaktytor, framför allt internt men även externt. Det är viktigt att du har ett stort intresse för ledarskap, då rollen kommer innebära möjligheter till att leda och utveckla en grupp bestående av en handfull medarbetare.

Arbetsbeskrivning:
Som Financial Controller kommer du vara en del av ekonomiavdelningen för Bisnode Sverige och du kommer arbeta brett med rapportering, kvalitetssäkring samt internkontroll. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

  • Avstämningar och kvalitetskontroll av balansräkningen
  • Förbättringar avseende CF analys, kontroll samt likviditet
  • Business Partner mot staber såsom HR, Kommunikation m.fl.
  • Validering och kvalitetssäkring av interna kostnadsfördelningssnurror
  • Rapportering till koncern
  • Delaktig i implementering av nytt ERP-system
  • Internkontroll med fokus på internkontroll plan samt att sätta upp och implementera processer och rutiner för Bisnode Sverige
  • Kontaktperson mot revisorer

Profilbeskrivning:
Utbildning:
Du har relevant utbildning inom ekonomiområdet.   

Erfarenhet:
Du har goda kunskaper inom framför allt redovisning men även financial control. Vi tror att du har minst 10 års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet och förståelse av viss koncernredovisning och ränteberäkningar.  Vidare har du mycket goda kunskaper i Excel.

Personlighet:
Vi söker dig som älskar ditt jobb - vilket återspeglas i ditt driv, ditt ansvarstagande och din förmåga att få saker gjorda i både stort och smått. Vidare är du självständig och tar stort eget ansvar samtidigt som du är en lagspelare som tycker om att arbeta tillsammans med andra. Du är en kvalitetsmedveten och förtroendeingivande person som är trygg i dig själv och i din kompetens samtidigt som du är prestigelös. Du är van att kommunicera och uttrycka dig väl i både tal och skrift. Då Bisnode verkar i en dynamisk miljö söker vi även dig som är en nyfiken och utvecklingsorienterad person som tycker om att se till förbättringar och nya lösningar, och som är rustad för en miljö där processer och rutiner är under uppbyggnad eller förbättring.                   

Vänligen skicka din ansökan idag då intervjuer sker löpande. Använd ”ansök-knappen” eller maila ditt CV i word till philip.dufwa@financerecruitment.se

Liknande jobb

Liknande jobb