Deloitte söker affärsdriven ekonomikonsult med stort intresse för ledarskap

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 18 maj 2017
Stängs
den 11 juni 2017
Kontakta
Emma Hjelm
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Detta är tjänsten för dig som har 6-9 års erfarenhet av brett ekonomiarbete efter avslutad examen och som drivs av att leda och utveckla medarbetare, projektledning och affärsutveckling. Du kliver in som manager i affärsområdet Business Process Solutions (BPS) och får möjligheten att axla ett stort ansvar samt spela en viktig roll i BPS fortsatta utveckling.

Om BPS
Deloitte BPS är ledande i Sverige för kvalificerade konsultlösningar inom hela ekonomifunktionen, såväl interimslösningar som i projekt av olika slag. De består idag av mer än 120 drivna konsulter fördelade på kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vid interimslösningar täcker BPS under en övergångsperiod upp en tjänst som ekonomiassistent, redovisningsansvarig, controller, CFO eller någon annan roll i företagets ekonomifunktion. Vid projektstöd hjälper BPS sina klienter med att förbättra arbetsrutiner i ekonomifunktionen, bokslutsarbeten och själva rapporteringen i roller som projektledare eller projektassistent.

Om tjänsten
Som Manager på BPS hanterar du egna interims- och projektuppdrag och ansvarar för kvalitetssäkring av ett antal klientuppdrag utöver dina egna. Du kommer även att vara med och utveckla och driva avdelningen genom att arbeta aktivt med försäljning av våra tjänster för att utöka våra affärsrelationer på marknaden, coacha BPS mer juniora medarbetare på deras uppdrag samt ha personalansvar för ett antal kollegor.

Det primära upptagningsområdet för uppdragen är i storstadsregionerna, men uppdrag genomförs även på andra orter och utomlands. Oavsett har du alltid Deloitte i ryggen som ett kompetens- och arbetsgivarstöd och medarbetare inom BPS träffas regelbundet för utbildningar, fokusgrupper och sociala aktiviteter.

Utveckling
En karriär på Deloitte innebär ständig utveckling. Genom Deloittes starka marknadsposition och attraktiva klientportfölj får du möjlighet att arbeta med spännande bolag i olika branscher och storlekar. Du erbjuds en ledande roll inom affärsområdet, möjlighet att utveckla mer juniora medarbetare, arbeta med affärsutveckling och nära försäljning genom att upprätta nya affärsrelationer. Genom utbildningar som Manager Launch Pad, Counselling Excellence och Presentation Skills med flera, får du alla förutsättningar för att du ska känna dig bekväm i din roll och vad som förväntas av dig. Många av utbildningarna genomförs på Deloitte University i Bryssel där du får möjlighet att bygga nätverk och utbyta erfarenheter med Managers från andra affärsområden och länder.

Kvalifikationer
Utbildning: Du har en magister- eller masterexamen i ekonomi, gärna med redovisning eller ekonomistyrning som inriktning.
Erfarenhet: Vi söker dig som har 6-9 års erfarenhet av brett ekonomiarbete inom redovisning och ekonomistyrning samt haft ett tydligt avancemang hos tidigare arbetsgivare. Du bör även ha erfarenhet från byråvärlden, gärna från någon av topp sex rankade byråerna. Därtill bör du även ha någon form av ledarerfarenhet.
Meriterande: Då du ska arbeta som konsult är det en stor fördel om du redan idag har erfarenhet från olika branscher och företag. Det är vidare meriterande om du har arbetat i projektledande roller.

Program/teknisk kompetens: Mycket goda kunskaper i Excel samt affärssystemsvana.

Språk: Du talar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. 

Personliga egenskaper
För att lyckas och trivas i rollen som Manager inom BPS ligger ditt stora intresse i att utveckla och leda dina medarbetare framåt i sina karriärer. Du triggas även av din egen utveckling samt har ett intresse för att utveckla dina klienter. Du är kommunikativ och tydlig i din pedagogik där du visar på en styrka att uttrycka dig i både tal och skrift. Du är övertygande, visar en pondus och trygghet i dina klientleveranser samt är en ambassadör för BPS både internt och externt. Vidare har du en hög integritet och vågar ge feedback samt hanterar information på rätt sätt. I rollen som Manager bidrar du med din ledarerfarenhet och genom stor drivkraft och mycket energi fungerar du som inspiratör för såväl medarbetare som klienter. Vidare är du lösningsorienterad, initiativrik och vill arbeta affärsutvecklande såväl för klienten som för den egna organisationen.

Ansök senast den 11 juni
Du ansöker online. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev och CV. Vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Frågor
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Emma Hjelm på Human Resources, telefon 070-080 30 99. Har du frågor kring tjänsten kontaktar du Jacob Kruse på BPS Göteborg, telefon 0768-47 23 26.

Vi ser fram emot din ansökan!

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade tjänster till noterade och privatägda klienter inom en mängd branscher. Deloitte assisterar fyra av fem företag på Fortune Global 500® genom ett globalt nätverk av medlemsfirmor i mer än 150 länder. Med spetskompetens av världsklass och högkvalitativa tjänster hjälper vi våra klienter att lösa deras mest komplexa utmaningar. För ytterligare information om hur Deloittes mer än 244 000 medarbetare arbetar för att göra verklig skillnad.

Liknande jobb

Liknande jobb