Vi söker en Bolagsjurist till 4Finance

Rekryterare
4Finance
Plats
Stockholm
Annonserat
den 18 maj 2017
Stängs
den 17 juni 2017
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Ditt arbete kommer huvudsakligen gå ut på att granska och utforma avtal, granska marknadsföringsmaterial och ansvara för PUL frågor. Vidare ansvarar du för interna utbildningar i organisationen, tar fram nya mallar, samt har ansvar för varierande juridiska frågeställningar inom områden som bl a avtalsrätt, bolagsrätt och konsumentkrediträtt. Du kommer således att fungera som juridisk rådgivare inom bolagets olika verksamhetsområden. Du kommer att ha ett nära samarbete med flera av bolagets kontor utomlands och olika avdelningar internt. Du rapporterar till Nordic Legal Counsel.  

Vem är du
Du har en jurist examen och minst två års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete från advokatbyrå eller bolag. Har du erfarenhet av arbete i finansbranschen är det meriterande. Du är flytande i det svenska språket och har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Som person är du van att arbeta i en resultatorienterad organisation. Du uppskattar att ta stort eget ansvar och samtidigt vara en del av ett team. Vidare är du förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer. Du är positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och kunder.

Rollen innebär arbete inom olika rättsområden som du ser som en utmaning. Att du klarar av att hantera många kvalificerade frågor och följa dem i mål ser du som självklarhet.

Kontaktytorna för tjänsten är breda och omfattande både inom och utanför koncernen.

Du erbjuds
En spännande tjänst i ett internationellt bolag. Då tjänsten ska tillsättas snarast är du välkommen med din ansökan snarast. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Rekrytering & Bemanning, Ulriikka Uittomäki, telefon: 0766 331440. Skicka din ansökan snarast via vår hemsida www.jurek.se

Om verksamheten
4Finance is a global leader in convenient, innovative digital consumer finance. As one of Europe’s largest and fastest growing online consumer lending groups, 4finance use cutting edge technology and data to offer fast and convenient loans to customers across 17 countries around the world. For more information about us, please visit http://www.4finance.com

Liknande jobb

Liknande jobb