Assistent och Marknadsassistent - RISE

Rekryterare
Plats
Göteborg
Annonserat
den 19 maj 2017
Stängs
den 4 juni 2017
Kontakta
Peter Salomonsson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vi skapar försprång för Sverige – och därför söker vi dig.

RISE är inne i en stor förändringsprocess där 3 institut med cirka 25 bolag ska bli en koncern. I denna förändring kommer kommunikationsfunktionen ha en viktig roll. Eftersom RISE är en kompetensintensiv organisation med fokus på forskning och innovation ställer det höga krav på vår kommunikation. Vårt ansvar är att driva utvecklingen inom strategiskt viktiga kommunikationsområden för koncernen.

Kommunikationsfunktionen har ungefär 25 medarbetare och består av  Press och Public Relations, Kommunikationsavdelning och Kommunikationschefer på divisionerna. Syftet med denna organisation är att ligga i framkant vad gäller kommunikation inom olika kanaler och utmana organisationen både strategiskt och operativt. 

I assistentrollen är ditt ansvar att lämna operativt stöd till kommunikationsfunktionen, vilket konkret kan betyda fakturor, resor, interna möten och hantering av avtal och dokumentation i gemensamma system. Som marknadsassistent förväntas man lämna operativt stöd till koncerngemensamma marknadsevent som t ex Mässor/Event, Innovationsdagar, Ledarforum och inte minst vårt engagemang i Almedalen.

Arbetet kräver en mycket god administrativ förmåga och det är därför meriterande med erfarenhet av administration inom en kommunikationsfunktion. Har man dessutom erfarenhet av att organisera event är det en fördel. Då man rapporterar till CCO och arbetar nära koncernledningen behöver man också vara komfortabel på en exekutiv nivå.

Vi erbjuder en spännande roll inom en organisation med ett starkt varumärke med stora möjligheter till personlig utveckling och där människor trivs. Placering för tjänsten är Lindholmen i Göteborg och i rollen ingår något resande, främst inom Sverige.

Välkommen med din ansökan senast den 4 juni 2017 på www.mercuriurval.se ange ref nr SE-12182. Eventuella frågor besvaras av Peter Salomonsson, tel. 031-333 52 07 på Mercuri Urval.

RISE – Sveriges forskningsinstitut
Innventia, SP och Swedish ICT har gått samman i RISE för att bli en starkare forsknings- och innovationspartner. I internationell samverkan, med akademi, näringsliv och offentlig sektor bidrar vi till ett konkurrenskraftigt näringsliv och ett hållbart samhälle. RISE 2 200 medarbetare driver och stöder alla typer av innovationsprocesser. Vi erbjuder ett 100-tal test- och demonstrationsmiljöer för framtidssäkra produkter, tekniker och tjänster. RISE Research Institutes of Sweden ägs av svenska staten. Läs gärna mer på www.aheadtogether.ri.se/

Liknande jobb

Liknande jobb