Senior Rekryteringskonsult till SJR Stockholm

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 19 maj 2017
Stängs
den 18 juni 2017
Kontakta
Therese Kraft
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Senior Rekryteringskonsult till SJR Stockholm

SJR har under mer än 20 år framgångsrikt hjälpt våra kunder med rekrytering och konsultlösningar inom Ekonomi & Finans. Nu söker vi en erfaren och driven rekryteringskonsult till vårt framgångsrika rekryteringsteam i Stockholm!

Om tjänsten
Som rekryteringskonsult på SJR hjälper du våra kunder med att attrahera och rekrytera chefer och specialister inom Ekonomi och Finans. Tillsammans med våra kundansvariga säljare träffar du befintliga och potentiella kunder och ansvarar för hrekryteringsprocessen i dess helhet. Detta innebär allt ifrån att upprätta behovsanalys/kravprofil, annonsering och search till urval, intervjuer, arbetspsykologisk testning, referenstagning samt uppföljning. Att skapa förtroende och goda relationer till våra kunder och kandidater är en mycket betydelsefull del av jobbet.

Som rekryteringskonsult på SJR arbetar du i ett team med erfarna och ambitiösa kollegor. Du har tydliga individuella mål och du kommer att samarbeta mycket med övriga rekryterare, konsultchefer och hela vår säljorganisation. Givetvis deltar du löpande i arbetet med att utveckla och effektivisera arbetsmetoder och processer. Vi arbetar idag med arbetspsykologiska tester som bland annat OPQ, Hogans Assessment System och en mängd olika färdighetstester för att kunna ge kunderna bästa möjliga beslutsunderlag.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är civilekonom och/eller beteendevetare med flera års erfarenhet av rollen som rekryterare eller konsultchef. Du har en god insikt i och bred förståelse för olika befattningar inom Ekonomi och Finans samt är van att snabbt sätta dig in i olika verksamheter och agera konsultativt mot kund.

Som person är du målinriktad och nyfiken, med ett stort människointresse. Du drivs av att etablera nya relationer och uppskattar en sälj- och affärsinriktad företagskultur. Med ett starkt engagemang för kunden sätter du stort värde på att leverera med kvalitet.

Vi erbjuder en variationsrik, flexibel och självständig tjänst där du med ett väletablerat varumärke och härliga kollegor i ryggen kan fortsätta utvecklas inom rekrytering.

Ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Kraft, Chef för konsult- och rekryteringsgruppen, på 08-407 05 14. Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb