Area Sales Manager till SPX Flow - Johnson Pump Marine på Ekerö

Rekryterare
Plats
Bromma/Ekerö, Stockholm
Annonserat
den 19 maj 2017
Stängs
den 18 juni 2017
Kontakta
Lena Warghagen
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du en person som vill arbeta strategiskt och ta en redan framgångsrik marknad till nästa nivå? Hos SPX Flow och Johnson Pump Marine erbjuds du ett varierat arbete med en stor etablerad kundbas. Tjänsten passar dig som vill ta ett ytterligare kliv inom försäljning och få möjligheten att jobba internationellt.

Om tjänsten
SPX Flow söker en Area Sales Manager till Johnson Pump Marine. Du kommer vara placerad på kontoret på Ekerö tillsammans med resten av teamet inom Marin som består av säljchef och två Area Sales Manager.

Hos SPX Flow erbjuds du ett ansvarsfullt, självständigt och roligt arbete i ett globalt företag med goda utvecklingsmöjligheter.

SPX Flow är ett globalt industriföretag med 8 000 anställda och 2,0 miljarder dollar i årliga intäkter. SPX Flow Technology i Sverige finns i Örebro och på Ekerö och är 85 anställda med en omsättning på ca 400 MSEK. SPX Flow Sverige utvecklar, tillverkar och marknadsför SPX Flow-varumärkena Johnson Pump och Tigerholm Series för affärsområdena Industri, Marin, Fordon och VVS. SPX Flow Johnson Pump är ett världsledande varumärke med export till över 60 länder.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SPX Flow.

Arbetsuppgifter
Som Area Sales Manager kommer du att bearbeta, vårda och utveckla kunder på utvalda marknader nationellt och internationellt, framförallt Norden och Baltikum. Kunderna är både distributörer, båtbyggare, motortillverkare och butiker inom den marina industrin. Du ansvarar för att förstå vad som driver marknaden och utifrån det sätta tydliga mål, följa upp aktiviteter och vara en stöttande funktion i försäljning för att kunna ta den till nästa nivå.

Arbetet innebär att du på ett professionellt sätt marknadsför varumärket Johnson Pump Marine och deras produkter genom bl.a. sambesök, utbildningar och mässor. Arbetet innebär även att du ofta jobbar som projektledare för att driva dina affärer framåt. I dialog med säljchef har du täta uppföljningar och sätter upp tydliga mål tillsammans med kunderna.

Tjänsten passar dig som trivs i en mångfacetterad roll och drivs av att se resultat. Du har en förmåga att arbeta både högt och lågt då ditt arbete varvas med strategisk utveckling, support och administration.

Vi söker dig som

  • Har en akademisk utbildning

  • Har flera års erfarenhet inom försäljning

  • Goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs i det dagliga arbetet

  • Goda kunskaper i hela Office-paketet och framförallt Excel

  • Körkort B

Det är meriterande om du har ett intresse för marin teknik och framförallt båtar. Har du erfarenhet av teknisk försäljning är det en stor fördel. Som person har du förmågan att planera och strukturera dina arbetsdagar och är duktig på att skapa goda och långsiktiga relationer på ett affärsmässigt sätt. Du tycker om att se och utveckla resultaten till nästa nivå och sprider energi till alla omkring dig.

ÖVRIG INFORMATION

  • Placering: Ekerö

  • Kontaktuppgifter: lena.warghagen@academicwork.se, 08-562 448 06

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Liknande jobb

Liknande jobb