Bolagsekonom till börsnoterat bolag i Stockholm city

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 24 maj 2017
Stängs
den 23 juni 2017
Kontakta
Fredrik Newstam
Anställningsform
Visstid
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu en bolagsekonom till ett börsnoterat bolag med lokaler i centrala Stockholm. I denna breda tjänst ingår ansvar för redovisningen för ett flertal bolag i en miljö som präglas av frihet under ansvar. Du kommer bli en del av ett tight sammansvetsat team och inneha en utvecklande roll med många varierande arbetsuppgifter. Denna tjänst är ett konsultuppdrag på cirka sex månader, med start i mitten av augusti. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Självständigt ansvara för redovisningen för ett flertal i koncernen
  • Upprätta den löpande bokföringen och utföra kontoavstämningar
  • Utföra månads- och kvartalsavstämningar samt resultatuppföljning på bolagsnivå, samt ansvara för upprättandet av årsbokslut
  • Genomföra momsavstämning och momsdeklaration för bolagen
  • Agera kontaktperson vid frågor rörande koncernbolagen

Erfarenhet
Vi söker dig med en utbildning inom ekonomi och/eller redovisning och minst två års erfarenhet av arbete med kvalificerad redovisning. Tidigare har du arbetat brett med redovisning har goda kunskaper och erfarenhet av löpande bokföring och bokslut, från ax till limpa. Tidigare erfarenhet från arbete på fastighetsbolag är meriterande men inget krav. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift och är en van användare av Excel.

Personliga egenskaper
Till denna tjänst söker vi en självständig och strukturerad person som har skinn på näsan. I ditt arbete är du ansvarstagande, noggrann och lösningsorienterad, och du har en förmåga att hantera en stor variation av arbetsuppgifter. Vidare är du också flexibel och levererar alltid hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du är en sann team player och har lätt att samarbeta med dina kollegor, som du har mycket daglig kontakt med. 

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via följande länk: gazel.la/1115. Ansvariga kontaktpersoner är Fredrik Newstam och Jonathan Sundberg.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb