Amendo Bemanning & Rekrytering AB

Självgående och driven Produktchef Kort till Collector Bank

Plats
Stockholm eller Göteborg
Annonserat
den 30 maj 2017
Stängs
den 29 juni 2017
Kontakta
Sofia Bågstam
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du självständigt ansvara för att utveckla Collector Banks erbjudande för kreditkortstjänsterna på marknaden? Du får möjligheten att jobba i en händelserik miljö med högt tempo i en affärsmässig och kommunikativ roll. Hos Collector Bank får du möjlighet till självständigt arbete i gemenskap med kompetenta och prestigelösa kollegor.

Tjänsten är placerad antingen i Stockholm eller Göteborg.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Produktchef Kreditkortstjänster ansvarar du för Collector Banks samtliga produkter inom kort, och utvecklingen av nya korttjänster i linje med konsumenters efterfråga på kort. Du kommer att ha stort mandat att utveckla nya tjänster inom ditt område med fokus på målgruppssegmentering, marknadsstrategi och innovation.

Kvalifikationer och egenskaper
- Civilekonomexamen eller motsvarande
- Minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet inom produktutveckling och/eller affärsutveckling med fördel hos en finansiell aktör
- God kännedom om regelverk för kort- och betalningstjänster
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
- Erfarenhet av målgruppssegmentering
- Erfarenhet av ”go to market” strategier för konsumentprodukter
- Självgående, kreativ och lösningsorienterad
Tjänsten passar dig som har ett kommersiellt intresse med stor förmåga att bygga nya affärer. Du har erfarenhet av att sätta en konsumentprodukt på marknaden med fokus på digitala försäljningskanaler. Som person ser vi gärna att du är lösningsorienterad, transparent, lätt att samarbeta med och har god självkännedom. Vi tror att du trivs med att arbeta självständigt, har höga ambitioner och en tydlig resultatfokus.

Om företaget
Collector är en nischbank som erbjuder nytänkande finanslösningar för privat- och företagskunder. Innovation är en av våra största drivkrafter. Med snabbhet, flexibilitet och teknik i fokus anpassar vi tjänster och utvecklar nya lösningar utifrån våra kunders behov. Verksamheten omfattar privatlån, kreditkort, betallösningar för e-handel och detaljistkedjor, factoring, företagskrediter, fastighetslån, kredithantering och inlåning. Vår starka företagskultur, präglad av entreprenörskap, engagemang och etik har bidragit till obruten organisk tillväxt i 17 år. Sedan starten 1999 har vi utmanat och utvecklat branschen i Norden.
Collector är sedan 10 juni 2015 noterad på Nasdaq Stockholm, Large-Cap listan.

Frågor och kontakt
I rekrytering samarbetar Collector Bank med Amendo Executive Search och för frågor kring denna rekrytering är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofia Bågstam på sofia.bagstam@amendo.se. Vi kommer att intervjua kandidater löpande.

Liknande jobb

Liknande jobb