Hälso- och sjukvårdspolitisk utredare

Rekryterare
Sveriges läkarförbund
Plats
Stockholm
Annonserat
den 30 maj 2017
Stängs
den 29 juni 2017
Kontakta
Ulriikka Uittomäki
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Arbetsbeskrivning
Vill du vara med och utforma framtidens sjukvård? Avdelningen för Politik och profession är Läkarförbundets utredningsfunktion. De bevakar hälso- och sjukvårdens organisation, styrning och ekonomi samt läkarnas arbetsmarknad, utbildning och forskning. I deras uppdraget ingår att göra utredningar och analyser, bedriva aktivt påverkansarbete och delta i olika externa arbetsgrupper. I uppdraget ingår även att ge service till förbundets medlemmar, förtroendemän och delföreningar.

Du ingår i ett team av tio andra utredare och du rapporterar direkt till avdelningschefen.

Vem är du
De vill nu stärka sin nationalekonomiska kompetens, och söker efter en person med nationalekonomisk utbildning och intresse för hälso- och sjukvårdspolitik. Den de söker bör ha förmåga att på kort tid sätta sig in i en fråga, genomföra analyser och komma med sammanfattningar och förslag till lösningar. De ser gärna också att du är intresserad av att kommunicera ditt arbete i olika kanaler.

Du bör ha:

  • akademisk utbildning med företrädesvis nationalekonomisk eller hälso- och sjukvårdsekonomisk inriktning
  • flerårig erfarenhet av utrednings- och påverkansarbete inom offentlig eller privat verksamheterfarenhet av att självständigt driva projekt och leda processer i samarbete med andra
  • utpräglad analytisk förmåga
  • förmåga att uttrycka dig väl, såväl skriftligt som muntligt

Som person är du positiv, lösningsorienterad och kommunikativ. Du är driven och resultatorienterad och trivs att arbeta självständigt som en del av ett större team. Vidare arbetar du effektivt utan att ge avkall på noggrannheten. Du är van att arbeta i ett högt tempo och, att prioritera väl och trivs att arbeta i ett högt arbetstempo.

Du erbjuds
En spännande tjänst i en anrik miljö. Då tjänsten ska tillsättas snarast är du välkommen med din ansökan snarast. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Rekrytering & Bemanning, Ulriikka Uittomäki, telefon: 0766 331440. Skicka din ansökan snarast via vår hemsida www.jurek.se

Sveriges Läkarförbund vill vara en arbetsplats med ett öppet och icke-diskriminerande förhållningssätt och arbetar för jämn könsfördelning och ökad mångfald.

Till annonsförsäljare: Sveriges Läkarförbund har aktivt valt de kanaler de önskar annonsera vid och avböjer därför all försäljning av fler annonsplatser

Område:
Stockholm
Stockholms län

Anställning:
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Ulriikka Uittomäki
0766-33 14 40

Om verksamheten
Sveriges läkarförbund är läkarnas professionella och fackliga organisation med 50 000 medlemmar. Läkarförbundet har till uppgift att tillvarata medlemmarnas yrkesmässiga, sociala och ekonomiska intressen. Förbundets uppgift är också att främja medlemmarnas utbildningsmässiga och vetenskapliga intressen samt arbeta för en ändamålsenlig utveckling av hälso- och sjukvården.

Liknande jobb

Liknande jobb