Amendo Bemanning & Rekrytering AB

Rekryteringskonsult med finansbakgrund till Amendo i Väst

Plats
Göteborg & Borås
Annonserat
den 1 juni 2017
Stängs
den 30 juni 2017
Kontakta
Pernilla Ambratt
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Vill du växa med Amendo AB i Region Väst?
Vi söker en Rekryteringskonsult som vill följa med oss på resan mot att bli Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Är du driftig, självgående och vill arbeta i en dynamisk och omväxlande miljö? Då kan du vara den vi söker.

Arbetsbeskrivning
Som Rekryteringskonsult ges du möjlighet att påverka och utveckla våra kunders affärer och expansionsplaner genom att identifiera och rekrytera nyckelpersoner på marknaden. Du driver ett självständigt säljarbete mot befintliga och potentiella kunder och ansvarar för dina egna rekryteringsuppdrag från start till mål. Du bokar och genomför kravprofilsmöten med kunder, identifierar och attraherar kandidater, genomför djupintervjuer, tester och kandidatpresentationer samt följer upp tidigare rekryteringar hos dina kunder. Vi arbetar framgångsrikt med LinkedIn och verktyget Recruiter i våra kandidat och kundprocesser. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete där du hela tiden underhåller och utvecklar ditt professionella nätverk.
Region Väst består av ett trevligt team med ambitiösa och professionella kollegor i Göteborg och Borås. Vi har ett starkt driv och delar passionen i att arbeta med människor och affärer. Vi trivs bäst när vår vardag består av spontana skratt, nöjda kunder och nytänkande.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som delar vår passion och har några års erfarenhet som Rekryteringskonsult samt gärna med bakgrund inom finansbranschen.
Du trivs med att ta eget ansvar och har en stor portion eget driv och energi. Du är affärsmässig och tror på din egen förmåga att lyckas, är nyfiken i ditt nätverksarbete och har förmåga att utvärdera och planera dina arbetsinsatser. Precis som vi är du intresserad av finansbranschen, näringslivet och företagande och håller dig uppdaterad om vad som händer på marknaden. Du har akademisk utbildning och behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Om Amendo
Vi är ett nischat konsult- och rekryteringsföretag som brinner för att hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Det har vi gjort i 15 år och vågar påstå att det gör oss till experter.
Tack vare ett fantastiskt team och stark drivkraft har vi vuxit till att bli nästan 350 anställda och ett av de ledande bolagen inom vår nisch. Trots det sitter entreprenörsandan kvar i allt vi gör – med korta beslutsvägar, ett prestigelöst klimat och en positiv arbetsmiljö. Vi hjälps åt att leverera hög kvalitet till våra kunder och kandidater och arbetar tillsammans mot gemensamma mål.
Vi har en öppen och hjärtlig stämning med stor dos affärsmässighet. Vi vill vara en arbetsplats där alla ska ha möjlighet att synas, prestera och trivas - och för att göra det vet vi att det är viktigt att ha roligt under tiden. På Amendo älskar vi olikheter och uppmuntrar till mångfald gällande kön, ålder och etnisk bakgrund.

Frågor och kontakt
Känner du igen dig i beskrivningen? Sök tjänsten på www.amendo.se
Vi kommer att intervjua kandidater löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Om du har frågor kontakta Regionchef Pernilla Ambratt på pernilla.ambratt@amendo.se eller på telefon 0727 168103.
Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande jobb

Liknande jobb