Sungard söker junior ekonomiassistent för rekrytering

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 1 juni 2017
Stängs
den 1 juli 2017
Kontakta
Linda Marcus
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Är du i början av din karriär och vill arbeta med ekonomi i ett innovativt och högteknologiskt företag som ligger i framkant? Vill du dessutom bli en del av ett mindre ekonomiteam och lära dig mer inom ekonomiområdet? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Sungard söker nu en ekonomiassistent till sitt kontor på Gärdet i Stockholm. Sungard erbjuder ett varierat utbud av tjänster med attraktiva villkor såsom marknadsmässiga löner och förmåner såsom utbildningar och personalaktiviteter. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Tjänsten
I denna tjänst får du möjlighet att lära dig assistentrollen från grunden. Du kommer arbeta nära ekonomichefen och bli en del av en välfungerande och strukturerad Financeavdelning. Rollen som junior ekonomiassistent kommer bla att innefatta:

  • Kundreskontra: fakturering
  • Leverantörsreskontra: Inscanning av fakturor och betalningar
  • Avstämningsarbete
  • Hantering av provisioner

Som ekonomiassistent kommer du ha supporterande roll i organisationen med många kontaktytor, med både kollegor och kunder, vilket förutsätter att du är en social och framåt person. Du får möjlighet att arbeta i en internationell miljö och därför ser vi att du har goda kunskaper i engelska, i både tal och skrift.

Vem är du?
Vi söker dig som är junior och ser gärna att du är i början av din karriär. Vidare har du någon form av ekonomisk utbildning samt någon praktisk erfarenhet inom ekonomiområdet.

Som person är du en ansvarstagande och noggrann. Du är mån om att göra ett bra jobb och visar stort engagemang för dina arbetsuppgifter. För att lyckas och trivas i rollen som ekonomiassistent sätter du sig snabbt in i nya arbetsuppgifter. Är du dessutom prestigelös och en teamplayer så är du kanske en av våra nya medarbetare. Bland dina kollegor är du en framåt och social person som gärna bidrar till en positiv stämning på kontoret.

Intresserad?
Denna rekrytering genomförs i samarbete med rekryteringsföretaget SW. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast, då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Marcus på telefon 08-407 55 51. Välkommen med din ansökan!

Om Sungard
Sungard Availability Services provides IT Operations support to IT departments that need to ensure business viability by keeping mission critical information and applications up and running. Unlike other companies that offer individual technology services, Sungard is focused on providing responsive and integrated disaster recovery, managed services, IT consulting and business continuity management software solutions, to help organizations keep people and information connected. Over half of our customers are small and medium enterprises, and more than seventy percent of Fortune 500 companies rely on our services. Financial services, manufacturing, retail, healthcare and business services industries are heavily represented, and we have significant customers from the transportation, telecommunications and utilities and government verticals.

Liknande jobb

Liknande jobb