Senior redovisningsekonom sökes till Assemblin El

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 2 juni 2017
Stängs
den 29 juni 2017
Kontakta
Maria Hansson
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Har du bred erfarenhet från redovisning och är redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill vara en del av ett familjärt team till ett spännande bolag!

Assemblin El är ett installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Det är ett spännande och expansivt företag som gör sitt yttersta för att medarbetare skall trivas och utvecklas.

Ditt uppdrag
I den här rollen kommer du hantera löpande redovisning, kontoavstämningar, rapportering, bokslutsarbete, årsredovisningsarbete, myndighetsrapportering och interna kontroller. Du kommer samarbeta med controllerfunktionen och verksamheten, framförallt vid bokslut. Du kommer ingå i ett team med en positiv stämning och familjär anda och rapporterar direkt till ekonomichefen. Det här uppdraget är ett så kallat Hyrköp där du efter 6 månaders provanställning blir anställd direkt hos Assemblin El.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen bör du ha minst 4 års arbete från liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet av projektverksamhet, gärna från bygg eller installationsbranschen. Du har goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du tidigare har arbetet i Navision 4PS. Har du erfarenhet från lönerelaterad bokföring är detta starkt meriterande.

Som person är du lösningsorienterad, ambitiös och positiv som trivs att arbeta i grupp. Du arbetar proaktivt och har ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Här söker vi dig med en ”can-do” attityd som vill vara med på en spännande resa med ditt team och företag.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Jenna Hemberg (jenna.hemberg@eqonomy.se) eller konsultchef Maria Hansson (maria.hansson@eqonomy.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum vänta därför inte med att skicka in din ansökan

Vi ser fram emot att höra från dig!

Liknande jobb

Liknande jobb