Redovisningsekonomer till ett flertal bolag

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 2 juni 2017
Stängs
den 1 juli 2017
Kontakta
Julia Minges
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella söker nu redovisningsekonomer till ett flertal klientbolag med kontor i Stockholm. Vi söker dig med gedigen erfarenhet av kvalificerad redovisning och som arbetat självständigt med årsbokslut, från ax till limpa. Detta är ett utmärkt tillfälle för dig som vill utvecklas och utmanas på en ny arbetsplats, med nya kollegor. Då vi har ett flertal uppdrag vi förmedlar, varierar startdatum och längd beroende på uppdrag, men i de allra flesta fall är en relativt omgående start nödvändig. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Ansvara för att hantera avstämningar och sköta löpande redovisning
  • Självständigt ansvara för upprättandet av bolagets månads- och årsbokslut
  • Ta en aktiv roll i sammanställningen av bolagets årsredovisning
  • Löpande ha kontakt med revisorer, samarbetspartners och myndigheter
  • Arbeta aktivt för att höja kvaliteten och effektivisera redovisningsprocesserna
  • Utföra ekonomirelaterade ad hoc-projekt samt föreslå och delta i interna projekt

Erfarenhet
Vi söker dig med utbildning inom ekonomi och/eller redovisning och som har 3-5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Du har en god förståelse för löpande bokföring och har tidigare erfarenhet av arbete med årsbokslut. Vi ser gärna att du tidigare innehaft ansvaret att snabbt komma in i en bred roll med en kombination av ekonomi, redovisning och administration. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska, i såväl tal som skrift och är en van användare av Excel.                                        

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är självständig, flexibel och prestigelös. Du är också noggrann och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter, genomför ditt arbete ansvarsfullt och håller hög kvalitet i samtliga processer. Som person är du också hjälpsam och engagerad samt har förmågan ta egna initiativ och lösa problem på egen hand.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via följande länk: gazel.la/1118. Ansvarig kontaktperson är Julia Minges.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb