Senior Accountant till företag som skapar samhällsnytta

Rekryterare
Plats
Stockholm
Annonserat
den 7 juni 2017
Stängs
den 7 juli 2017
Kontakta
Katarina Milenkovic
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Gazella rekryterar nu en Senior Accountant / Redovisningsansvarig till ett växande socialt företag, med placering strax utanför tullarna i södra Stockholm och med närhet till tunnelbana. Arbetsplatsen är ung, dynamisk och utvecklande samt präglas av driv, entreprenörskap och samhällsengagemang. Vi söker en noggrann, strukturerad och handlingskraftig person till denna breda tjänst med ansvar för bolagets redovisning, ax till limpa, från löpande bokföring till arbete med bokslut och upprättande av årsredovisning. Företaget har en uttalad vision att skapa en värld där alla människor har en plats som de kan kalla för hem och tillsammans arbetar man utifrån missionen att förbättra livet för personer som av olika anledningar inte har en trygg bostadssituation. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Ansvara för upprättande av månadsbokslut
  • Sköta den löpande bokföringen och hantera processen med leverantörsreskontra
  • Upprätta redovisning av moms och arbetsgivaravgifter
  • Ta ansvar för det löpande arbetet med löneredovisning och bankavstämningar
  • Säkerställa att redovisningen uppfyller krav och kvalitet samt vid behov föreslå konkreta förbättringsåtgärder
  • Ha många kontaktytor inom och utanför organisationen samt vara ett stöd till ekonomichefen
  • Driva interna projekt och vara delaktig vid systemförändringar
  • Kontinuerligt arbeta med att effektivisera processer och rutiner

Erfarenhet
Vi söker dig med 2-4 års erfarenhet ifrån arbete med redovisning på ekonomiavdelning, redovisningsbyrå eller inom revision. Du är trygg med hela redovisningsprocessen och har förståelse för samt goda kunskaper om allt från bokföring, fakturahantering och leverantörsreskontra. Erfarenhet av att driva projekt och goda systemkunskaper är meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är noggrann, självgående och lösningsorienterad. Du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och genomför ditt arbete ansvarsfullt samt håller hög kvalitet i samtliga processer. Du är kommunikativ och trygg med att uttrycka dina tankar och synpunkter. Som person är du initiativtagande och vågar föreslå förbättringar. Vi ser gärna att du som söker har ett socialt engagemang och brinner för att arbeta för ett samhällsföretag som har en målsättning och syfte att vara mer än bara en vinst-drivande organisation.

Gazella
Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan
Är det dig vi söker? Ansök via följande länk: gazel.la/2144. Ansvarig kontaktperson är Katarina Milenkovic.

Nya uppdrag och rekryteringar annonseras löpande på vår hemsida och genom att följa Gazella på Linkedin behåller du kontakten med oss, klicka dig vidare här.

Liknande jobb

Liknande jobb