Finansinspektionen söker registrator

Plats
Stockholm
Annonserat
den 7 juni 2017
Stängs
den 26 juni 2017
Ref:
875
Kontakta
Theresa Tham
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Som registrator på Finansinspektionen (FI) arbetar du med traditionella registratorsuppgifter i en elektronisk miljö. Arbetet innebär hantering av myndighetens officiella mejladress, postöppning, skanning, registrering av ärenden och handlingar samt arkivläggning. 

I rollen ingår även att vara delaktig i utvecklingen av dokumenthanteringsrutiner, informera i diarieföringsfrågor samt genomföra utbildningar internt. Arbetet innebär kontakt med kollegor inom hela FI och allmänhet vid tillgängliggörande av handlingar och information i enlighet med offentlighetsprincipen.

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning och erfarenhet från registratorsarbete inom offentlig administration. Har du registratorsutbildning inom arkiv- och informationsvetenskap på högskolenivå eller motsvarande och erfarenhet från finansbranschen är det meriterande.

Som person är du strukturerad, uthållig och självgående. Du bidrar med gott samarbete och en hög servicekänsla. Arbetet på FI förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift. Förståelse och intresse för it-system är nödvändigt.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta avdelningschef Theresa Tham på 08-408 980 58.

Vi tillämpar normalt sex månaders provanställning.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass vilket innebär att svenskt medborgarskap samt godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll krävs för anställning.

Välkommen med din ansökan med cv, personligt brev och vidimerade betyg senast den 26 juni 2017.

Arbetspsykologiska tester kommer att ingå som en del av rekryteringsprocessen.

FI arbetar för finansiell stabilitet och ett gott konsumentskydd. Här arbetar drygt 400 personer med olika erfarenhet och bakgrund på en arbetsplats som präglas av samarbete och kunskapsutbyte. På FI är du med och påverkar den finansiella marknaden. Tillsammans arbetar vi för samhällsnyttan och du kan göra skillnad!

Liknande jobb

Liknande jobb