Lindorff söker processjurister till Göteborg och Stockholm

Rekryterare
Lindorff
Plats
Göteborg & Stockholm
Annonserat
den 8 juni 2017
Stängs
den 7 juli 2017
Kontakta
Helena Woodcock
Kategori
Juridik
Anställningsform
Tillsvidare
Arbetstid
Heltid

Lindorff söker nu två jurister till sina kontor i Göteborg och Stockholm. Du kommer ingå i ett team av jurister som verkar inom ett brett område, både vad avser arbetsuppgifter och juridiska rättsområden. Lindorffs ambition är att erbjuda marknadens bästa processjurister till våra kunder med hög kvalitet och tillgänglighet gentemot våra klienter. Du har frihet att själv utforma ditt arbete och vara delaktig i utveckling av enheten.

Arbetsbeskrivning
I ditt arbete kommer du framför allt att driva civilrättsliga processer i domstol för våra kunders räkning. Våra kunder består av såväl större som mindre företag inom ett antal olika branscher bland annat bank/finans, energi, IT, Telecom och fastigheter. Tvisterna rör bland annat fordran och utgivande av egendom med förekommande säkerheter gentemot både företag och privatpersoner, konkursansökningar m.m. Du kommer även tillhandahålla affärsjuridisk rådgivning till våra kunder, liksom också ta fram och hålla utbildningar. Vidare kommer du fungera som legalt stöd till andra enheter inom Lindorff, hålla internutbildning och också stödja utvecklingen av nya tjänster.

Vem är du?
Vi söker både dig som är nyexaminerad och dig som har ett par års arbetslivserfarenhet. Du har juristexamen och ett särskilt intresse för processer. För den seniora tjänsten har du arbetat med kravhantering och processer, gärna inom samma bransch som Lindorff. Tingstjänstgöring är också meriterande, liksom arbete vid Kronofogdemyndigheten.

Som person är du initiativrik och serviceorienterad i din relation till dina kunder, såväl externa som interna. Du har förmågan att inte bara ge teoretisk vägledning utan din rådgivning omfattar också praktiska lösningar. Du uppskattar att arbeta i projekt där man både samarbetar och tar eget ansvar för sina uppdrag. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo utan att förlora kvalité i ditt arbete och du har förmågan att prioritera och strukturera dina uppdrag under eget ansvar. Du är resultatorienterad och trivs med att arbeta efter mål och budget. Du har en god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och på engelska.

Du erbjuds
Vi välkomnar dig till ett spännande bolag med höga mål och ambitioner, som löpande arbetar med utveckla och utmana oss själva. Vi sitter i fräscha lokaler i centrala Göteborg och Stockholm och erbjuder dig ett varmt företagsklimat, härliga kollegor samt bra förmåner och goda arbetsvillkor. Lindorff är ett värderingsstyrt bolag som lever efter värderingarna Professional, Customer oriented, Performance oriented och Caring. Värderingarna är grunden för Lindorffs verksamhet och sättet att vara och arbeta.

Start:
Enligt överenskommelse

Lön:
Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag:
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande. I denna rekryteringsprocess samarbetar Lindorff med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Område:
Göteborg
Västra Götalands län

Anställning:
Tillsvidare, Heltid

Kontakt:
Helena Woodcock
0733-10 95 85

Om Lindorff
Lindorff, som startade sin verksamhet redan 1898, är idag en europeisk fulltjänstleverantör av kredithanteringstjänster. Lindorff erbjuder informationstjänster, betaltjänster, faktureringstjänster, inkassotjänster och köp av avskrivna fordringar. Lindorff är särskilt framstående inom finansindustrin där vi har en ledande ställning i Europa. Lindorff har ca 4 100 anställda i 13 länder med huvudkontor i Oslo, Norge. Företagets nettointäkter uppgick 2016 till 647 miljoner euro (2015: 534 miljoner euro). Lindorff är majoritetsägt av Nordic Capital Fund VIII. www.lindorff.se

Liknande jobb

Liknande jobb